Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Naša firma spadá do veľkého koncernu nadnárodnej spoločnosti Dual Borgstena Trim, firmy ktorá je textilným koncernom. Naša firma vyrába textil predovšetkým pre autopriemysel. Našimi zákazníkmi sú najväčšie automobilové koncerny. Sme veľmi radi, že držíme vysoký štandard výroby a tým máme dôveru našich zákazníkov.

E-shop - autobatérie - motobatérie - nabíjača - nosiče bicyklov.

Pobočka. Poistenie: - vozidiel - osôb - úrazové, životné - majetku - zodpovednosti - podnikateľov.

Pobočka. Poistenie: - vozidiel - osôb - úrazové, životné - majetku - zodpovednosti - podnikateľov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - pásové píly na kov, pílové pásy na kov a drevo - technické plyny - oleje, mazivá - autobatérie a nabíjačky - viazacie a manipulačná technika.

Výroba, predaj: - taxametre radu MPT - záznamníky prevádzky vozidiel TDM

Poistenie majetku a zodpovednosti za škody, poistenie podnikateľských a priemyselných rizík, komplexné poistenie hnuteľného aj nehnuteľného majetku.

Poistenie majetku a zodpovednosti za škody, poistenie podnikateľských a priemyselných rizík, komplexné poistenie hnuteľného aj nehnuteľného majetku.

Preprava a logistika - autodoprava - vnútroštátna, tuzemská - špedícia, vyťažovanie - nákladná doprava - preprava kusových zásielok - logistika - skladovanie - predaj PHM - opravy motorových vozidiel Diagnostika a vzdelávanie - assessment, development centre v dopravných firmách - dopravno-psychologické vyšetrenie vodičov ...

Autoopravovňa, autoservis, servis, oprava: - osobné automobily, autá - mechanické opravy.

Služby - poistenie: - priemyselných a podnikateľských rizík - osôb - majetku a zodpovednosti - motorových vozidiel.

Pobočka. Služby - poistenie: - priemyselných a podnikateľských rizík - osôb - majetku a zodpovednosti - motorových vozidiel.

Čerpacia stanica pohonných hmôt. Predaj: - PHM, benzín, nafta, oleje - doplnkový sortiment.

Čerpacie stanice, predaj: - pohonné hmoty, benzín, nafta - oleje - autokozmetika.

Benzínová čerpacia stanica. Predaj: - pohonné hmoty, PHM, nafta, benzín - motorové oleje.

Autosalón Autodružstvo Frýdek - Místek pôsobí na slovenskom trhu ako autorizovaný predajca a dealer osobných aj úžitkových vozidiel značiek Škoda, Seat a Citroën. Zároveň sa sústredí na servis a predaj ojazdených automobilov vyššie uvedených značiek. Škoda - akčné a bazárové vozidlá - Octavia, Rapid - skladové vozidlá - Citigo, Fabia, ...