Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

BartLine Automotive s.r.o. je spoločnosťou, ktorá zabezpečuje opravu zariadenia: - EBS modulátor - CPC3 MP4 - Prístrojovky FH4 -Delphi ETC 3 - GS II - EMS - Klimatizačné panely - Riadiaci blok COO7 -OPC4, OPC5: Opticruise

TE&M parts s.r.o. je obchodná firma sprostredkujúca predaj náhradných dielov prívesom a nákladným autám.

Spoločnosť PRETTY CAR s.r.o. je autoservis a pneuservis. Zameriava sa na mechanické a lakovnícke práce, klimatizácia a dezinfekcia.

Spoločnosť Ladislav Nespešný sa zaoberá predajom a servisom motocyklov značiek Cagiva, Ducati a Husqvarna, MV Agusta, Moto-Morini a Derbi. Sme autorizovaným predajcom a servisom motocyklov skupiny Piaggio Group, do ktorej patrí Aprilia, Gilera, Scarabeo, Vespa a Moto-Guzzi. Vykonávame renovácie a stavby motocyklov na závody ...

Autosalón AUTO TICHÝ s.r.o. v Ostrave a v Havířove sa zameriava na autorizovaný predaj, servis a opravy vozidiel PEUGEOT, FORD a CITROËN. Ďalej prevádzkujú autopožičovňu a autoškolu. predaj: - nové autá: PEUGEOT: - 301, 508, 308 CITROËN: - C1, C3, C4, C5, C6, C8 - C3 Picasso - C4 Aircross - C5 Tourer - C-Elysée - ...

Čistenie interiéru automobilov, ručné umývanie, dekontaminácia laku, voskovanie, renovácie laku, niekoľkými krokové leštenie áut, keramická ochrana Ostrava.

Čo je súčasťou ponuky pre firmy? - Pravidelná starostlivosť o vozový park - Výrazné množstevné zľavy na materiál i prácu - Pre stálych klientov prvý deň zapožičanie náhradného auta zdarma - Certifikovaný autoservis aj pre nové vozidlá - kompletné pneuservis. - Lakovanie osobných i úžitkových vozidiel a karosárske práce - Príprava vozidla ...

Služby: - autoservis, autoopravovňa - pneuservis - autopožičovňa - autobazár - predaj náhradných dielov

Predaj, maloobchod: - pneumatiky aj na nákladné vozidlá - alukola - disky. Pneuservis.

Spoločnosť UNI LINE 3000 s.r.o. sa zameriava na opravy vozidiel, diagnostiku, geometriu kolies, pneuservis, výmenu skiel, lakovnícke a mechanické práce, servis klimatizácie a mnoho ďalšieho.

AUTOSERVIS ZÁDRAPA s.r.o. sa zameriava na opravy vozidiel, údržbu klimatizácií, výmenu pneu, geometriu kolies, výmenu olejov, diagnostiku a mnoho ďalšieho. Adresa prevádzky: Sládkova 3245/38, 702 00 Ostrava

Autoservis DB sa zameriava na opravy a servis osobných vozidiel všetkých značiek, ďalej na klimatizáciu, karosárske a lakovnícke práce a mnoho ďalšieho.

Aleš Paseka sa zameriava na karosárske práce, výmenu výfukov, opravu korózie, lakovanie, montáž autodoplnkov a mnoho ďalšieho.

Autoservis Kröhn vykonáva opravy vozidiel, výmenu pneumatík, olejov, diagnostiku vozidla, opravy prevodoviek, kontrolu brzdových doštičiek, nastavenie kolies a mnoho ďalšieho.

Auto Pneu Servis MK opravuje a servisuje osobné a úžitkové vozidlá všetkých značiek. Medzi činnosti spoločnosti patrí oprava brzdových doštičiek, klimatizácia, príprava na STK, diagnostika a mnoho ďalšieho.

Autoservis LM sa stará o servis a údržbu osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek. Činnosť spoločnosti sa zameriava na opravy vozidiel, výmeny olejov, diagnostiku, prípravu na STK, meranie emisií a mnoho ďalšieho.

Autoservis Mihula, s.r.o. sa zameriava na servis osobných a ľahkých nákladných vozidiel. Medzi služby, ktoré poskytuje sa radí preventívne prehliadky vozidiel, diagnostika, výmena olejov, pneuservis, kontrola a oprava čoskoro a klimatizácia.

JS RACING z.s. sa zaujíma o závodné aktivity a spoločne s týmto prevádzkujú servis pre údržbu vozidiel, ladenie a stavbu závodných a tuningových áut.

KBK Company s.r.o. prevádzkuje autoservis a zameriava sa na mechanické a karosárske práce, prípravu vozidiel na STK a predáva náhradné diely.

Spoločnosť BREBECK Composite s.r.o. so sídlom v Šenove pri Opave sa už od roku 2011 zaoberá výrobou produktov z karbónových, sklených a aramidových vlákien pre automobilový a letecký priemysel a tiež pre motoršport. Naša spoločnosť sa zaoberá nielen sériovou, ale aj zákazkovou výrobou. Sme držiteľmi certifikátov EN 9100:2018, STN EN ISO ...