Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: -mazivá, oleje. -autopríslušenstvo. -autokozmetika. -autodiely, autobatérie. -záhradné náradie. -náradie. -cyklistické doplnky.

Trápi vás, ako zlikvidovať alebo vykúpiť automobil v okolí Pardubíc? Sme v tomto obore naozaj odborníkmi likvidácie a výkupu vozidiel a radi Vám s týmto problémom pomôžeme. Ponúkame ekologickú likvidáciu vozidiel a autovrakov v okolí Pardubíc a Chrudimi. Ďalej ponúkame predaj náhradných dielov na značky Škoda a Fiat. Prevádzkujeme pneuservis, kde ...

Pneuservis + Autobazár. Výmena všetkých druhov pneu. Servis, protektorovanie: -pneumatiky. Pneuservis.Odťahová služba, plnenie klimatizácie, dovoz vozidiel zo srn. Výkup a predaj osobných a úžitkových vozidiel.

- KOMPLETNÝ PNEUSERVIS OSOBNÝCH VOZIDIEL - KOMPLETNÝ PNEUSERVIS PRE MOTOCYKLY - KOMPLETNÝ PNEUSERVIS PRE NÁKLADNÉ VOZIDLÁ - KOMPLETNÝ PNEUSERVIS PRE AGRO VOZIDLÁ - predaj pneu - predaj hliníkových diskov - predaj plechových diskov - uskladnenie pneu - vyváženie kolies - ekologická likvidácia starej pneu KOMPLETNÝ SERVIS/OPRAVY ...

Zaoberám sa opravami elektroinštalácií, montovaním autorádií, alarmov a iných elektro zariadení prevažne do automobilov. Vykonám diagnostiku vášho vozidla, vymazanie servisných intervalov a pod. Urobím aj menšie mechanické opravy na aute.

Dovoz áut z krajín EÚ. Zaistíme dovoz nebúraných, ale aj ľahko búraných automobilov. Naši skúsení technici vykonávajú výber áut v dobrom technickom stave. Všetky vozidlá majú pred predajom vykonanú STK.

Požičovňa - prívesy Autobusová doprava Nákladná doprava

Predaj - pneu Karosárske a mechanické práce Autolakýrnické práce Opravy - dodávkové vozidlá všetkých značiekprípravy na STK Servis - vozidlá ŠKODA, FORD, VOLKSWAGEN, HONDA, MAZDA, ...prípravy na STK Pneuservis STK - emisie

Autoopravovňa Bosch car servis Oprava: -autokaroséria -autoelektroinštalácia -geometria -výmena rozvodových remeňov -nastavenie a oprava motora -meranie emisií (benzín, LPG, diesel) -príprava na STK*.

Financovanie a úvery - automobily z Nemecka Leasing - automobily z Nemecka Dovoz - automobily z Nemecka Sprostredkovateľská činnosť v obchode - zamestnanie - obchodná činnosť pre firmy vo viacerých smeroch - špecializácia Nemecko Angličtina - tlmočnícke a prekladateľské služby

Autobazár: -predaj ojazdených vozidiel -použité náhradné diely.

Servis - osobné vozidlá Pneuservis Meranie emisií

Predaj - turbodúchadlá pre osobné, dodávkové a nákladné vozidlá - klimakompresory Opravy - klimakompresory Servis, repase - turbodúchadlá pre dodávkové a nákladné vozypravy - vstrekovacie čerpadlá BOSH - turbodúchadlá pre osobné automobilypravy - turbodúchadlá pre stavebnú mechanizáciu

Práca: -zámočnícke -lisovanie plechu, delenie plechu a materiálov -zváranie konštrukcií, brán, zábradlí a plotov -umývanie nákladných a osobných áut*, autá -striekanie spodkov -umelecké kováčstvo. Poľnohospodárska výroba.

Služby: -poskytujeme poistenie na automobily.

Čerpacie stanice. Benzínová stanica Predaj: - pohonné hmoty, palivo.

Novotný Šiko predaj bicyklov aj cez e-shop za bezkonkurenčné ceny, predaj a dovoz karavanov aj na objednávku. Požičovňa karavanov, dovoz motocyklov. Výroba kľúčov a čipovania.