Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Autocentrum Plzeň = spoľahlivý autobazár s ponukou kvalitných a preverených vozidiel so zárukou. Atuobazár v Plzni na Jatočnej ponúka férový prístup, kvalitné ojazdené vozidlá so zárukou, výhodné financovanie nákupu vozidla aj dohodnutie poistenia za veľmi výhodných podmienok. Sme seriózny autobazár.

Naša firma ponúka lakovanie karosérií osobných aj úžitkových vozidiel. Ďalej ponúkame leštenie zašlých lakov a predaj autolakov. Používame špičkové materiály firmy LECHLER, 4CR ai. Drobné klampiarske práce.

Maloobchod, veľkoobchod: -náhradné diely na vozidlá ŠKODA -obchodné zastúpenie TAZ* Trnava pre vozidlá ŠKODA 1203 a TAZ* 1500 -náhradné diely a príslušenstvo. Generálne opravy celkov, karosérií a automobilov. Zásielková služba-doručenie do 24 hodín.

Elektromobilita plzenského kraja. Elektromobily, opravy a úpravy sériových vozidiel s elektromotorom, projektovanie a výstavba dobíjacích staníc.

Predaj a distribúcia motorových olejov a mazív AGIP -prevádzkovateľ čerpacej stanice AGIP Striebro. Možnosť zavedenia platobnej karty ROOUTEX pre firmy - množstevné zľavy

Gumáreň: -pneuservis -dopravné pasy -technická guma -gumokov -predaj pneumatík. Výroba: -výrobky z technickej gumy -hliníkové pojazdové kolesá -otočné kladky -nábytkové kladky.

Autoservis. Opravy osobných, nákladných motorových vozidiel a traktorov, príprava osobných aj nákladných automobilov na STK.

Firma AUTOSPOL PLUS Horažďovice je autorizovaný predajca vozidiel Škoda. V tomto odbore úspešne podnikáme od roku 1995. Ponúkame nové vozidlá Škoda, nové vozidlá na protiúčet, autobazár Škoda Plus, predaj vyskúšaných ojazdených vozidiel, záručný a pozáručný servis vozidiel Škoda, klampiarske práce, lakovanie vozidiel, servis klíma, poistenie ...

Výmena - autosklá Autoservis Pneuservis STK - emisie

Hľadáte bazár použitých stavebných strojov? U nás Vám ponúkame široký výber preverených použitých stavebných strojov, nákladných a úžitkových vozidiel. Vami zakúpený stavebný stroj Vám odvezieme až na miesto určenia. Zaistíme financovanie, váš stroj na protiúčet. Zaisťujeme predaj - výkup - leasing - protiúčet.

Pilarska výroba: - drevené obaly a palety. Nákladná autodoprava, doprava.

Opravy cestných vozidiel -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí

Výroba: -výrobky z plastu -komponenty interiérového vybavenia automobilu -protihlukové izolácie. Prevádzkareň: Plzeň, 28.října 70, tel. 377519055

Hľadáte pneuservis, kde Vám kolesá naozaj poctivo skontrolujú? Chcete pre bezpečnosť Vás a Vašej rodiny skutočne moderne vybavený pneuservis s preškolenými pracovníkmi? Ste z Plzne a okolia? Navštívte Pneuservis Svätoš. Pneuservis Svätoš je kvalitný pneuservis, ktorý Vás obslúži na počkanie, pri tom Vám kolesá skontroluje, takže budete ...