Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Výučba a výcvik na získanie vodičských oprávnení pre skupiny A(M), A1, A2, B, T . Záruka kvality výcviku. Podrobné informácie o priebehu výcviku a cenách jednotlivých skupín RO po telefonickom kontakte. Autoškola má 2 registrácie a podľa požiadavky žiaka možno prihlásiť záverečnú skúšku v Plzni alebo v Kraloviciach.

Autoškola - skupiny AM, A1, A, B, A+B - kondičné jazdy - školenie vodičov

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -pneumatiky. Pneuservis.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva

Naša firma ponúka lakovanie karosérií osobných aj úžitkových vozidiel. Ďalej ponúkame leštenie zašlých lakov a predaj autolakov. Používame špičkové materiály firmy LECHLER, 4CR ai. Drobné klampiarske práce.

Maloobchod, veľkoobchod: -náhradné diely na vozidlá ŠKODA -obchodné zastúpenie TAZ* Trnava pre vozidlá ŠKODA 1203 a TAZ* 1500 -náhradné diely a príslušenstvo. Generálne opravy celkov, karosérií a automobilov. Zásielková služba-doručenie do 24 hodín.

Výmena - autosklá Autoservis Pneuservis STK - emisie

Hľadáte bazár použitých stavebných strojov? U nás Vám ponúkame široký výber preverených použitých stavebných strojov, nákladných a úžitkových vozidiel. Vami zakúpený stavebný stroj Vám odvezieme až na miesto určenia. Zaistíme financovanie, váš stroj na protiúčet. Zaisťujeme predaj - výkup - leasing - protiúčet.

Hľadáte pneuservis, kde Vám kolesá naozaj poctivo skontrolujú? Chcete pre bezpečnosť Vás a Vašej rodiny skutočne moderne vybavený pneuservis s preškolenými pracovníkmi? Ste z Plzne a okolia? Navštívte Pneuservis Svätoš. Pneuservis Svätoš je kvalitný pneuservis, ktorý Vás obslúži na počkanie, pri tom Vám kolesá skontroluje, takže budete ...