Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Výroba, predaj: - gumové, gumokovové tlmiace prvky pre osobné a nákladné automobily.

Čerpacia stanica, benzínová stanica. Predaj: - pohonné hmoty, palivá - diaľničné známky. Ponuka občerstvenia vo vlastnej reštaurácii.

Prevádzka čerpacej stanice, benzínovej stanice. Predaj: - pohonné hmoty, palivá - autopríslušenstvo - autodoplnky.

Čerpacia, benzínová stanica. Predaj: - pohonné hmoty.

Potrebujete opraviť svoj automobil alebo vymeniť na svojom vozidle pneu? Obráťte sa na nás. Vykonávame opravy a údržby motorových vozidiel, osobných aj úžitkových, tuzemských i zahraničných. Poskytujeme taktiež služby pneuservisu – výmena a predaj pneu všetkých značiek. V sobotu poskytujeme služby iba po telefonickej dohode.

Potrebujete urobiť technickú kontrolu Vášho vozidla? Obráťte sa na nás! Sme držiteľmi certifikátu zhody systému manažérstva kvality s požiadavkami STN EN ISO 9001 : 2001. Naša STK sa vyznačuje moderným zariadením, príjemným prostredím, v ktorom poskytujeme profesionálny prístup k zákazníkom. K dispozícii sú parkovacie plochy. Vykonávame meranie ...