Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

služby: - autopožičovňa - osobné autá, dodávky

Predaj značkových štvorkoliek značky ATV, QUAD a ďalšie. Ponúkame vám vozítka ako pre deti, tak pre úžitkové a športové využitie a ďalšie doplnky a služby s nimi spojené. Z štvorkoliek si u nás môžete vybrať nové aj bazárové. Zoženiete tu Buggy, skútre a Mini Cross. Ak potrebujete náhradné diely na svoju motorku či štvorkolku, u nás si ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop - autopotreby, autodiely - náhradné diely na automobily.

Predaj: -rezanie na mieru, hobľovanie -suché stolárske rezivo -palubky -podlahové dosky -stavebné rezivo laty, dosky, hranoly, palisády, kompletné krovy -stavebné materiály izolačné a murovacie materiály -strešné krytiny všetkého druhu -nátery, laky -náradie stavebné -ploty -OSB dosky. Brúsenie: -píly -SK ...

Predaj, leasing, servis: -automobily TOYOTA. Predaj: -náhradné diely -príslušenstvo. Osobné vozidlá všetkých značiek: -opravy -expresné výmeny olejov MOBIL. Autopožičovňa: -osobné vozidlá Toyota. Autobazár: -predaj ojazdených vozidiel všetkých značiek. Prevádzkareň Piesok Šobrova 2097 397 01 Piesok Tel: ...

Predaj, e-shop - autodiely značky ŠKODA - náhradné diely.

Obchodný zástupca poisťovne Allianz - dojednávanie poistenia osôb, vozidiel, majetku.

Obchodný zástupca poisťovne Allianz - dojednávanie poistenia osôb, vozidiel, majetku. Kancelária: - adresa: Seifertova 525, 261 01 Příbram – tel. 318 629 387.

Výroba a predaj: -nákladné a úžitkové prívesy hmotnosť 400-3500kg. Predaj, montáž: -ťažné zariadenia pre osobné a dodávkové automobily -krycie preglejkové podlahy do dodávkových vozidiel.

Autorizovaný servis . Maloobchod, veľkoobchod: - auto moto doplnky - motocykle, skutre - náhradné diely na vyššie uvedené motocykle a servis - záručné a pozáručné opravy - prilby - autobatérie - moto, nákladné autá - výfuky - lacné celoobnovené pneu - predaj, montáž - autopoťahy - autoantény - autozáhradky vrátane montáže ...

Autosalón Suzuki - predaj nových vozidiel značky Suzuki. Sme autorizovaným predajcom vozidiel Suzuki. Ponúkame kompletný záručný a pozáručný servis vozidiel. Predávame a pri servisných prácach používame výhradne originálne diely Suzuki. Auto sa jednoducho musí vyskúšať - u nás sú samozrejmosťou testovacej jazdy.

Maliarske, lakovnícke a výškové práce. Prenájom pracovných plošín. Zemné a búracie práce. Vedenie účtovníctva. Metalizácia zinkovaním a šopovaním.

Predaj nákladných, pracovných trojkoliek na elektrický motor. E-trojkolka je skvelý pomocník do skladísk, fabrík, na záhrady, poľnohospodárskych areálov, atď. Minimálne náklady na údržbu, vysoká spoľahlivosť, ekologická prevádzka. Manuálny zdvih korby.

Autoškola: Vodičské oprávnenia týchto skupín: -Moto - AM, A1, A s obmedzením, A bez obmedzenia -Auto - B, B+E, C, C+E, D Kondičné jazdy - pre držiteľov vodičského preukazu. Možnosť platby aj na splátky. Učebnica pre výučbu ZADARMO. Ceny kurzov bez akéhokoľvek navyšovania počas výučby.

Autoškola vykonáva v Příbrami a okolí výučbu a výcvik pre získanie vodičského oprávnenia skupiny B za cenu 7.900, - Sk. Možnosť splátok a samozrejmosťou sú aj kondičné jazdy pre opätovné získanie pohody a pokoja za volantom.

Predaj, servis, lízing: -vozy CITROËN. Servis: -francúzske autá CITROËN, PEUGEOT. Emisné stanice. Autobazár: -výkup na protiúčet. Predaj a montáž: -autorádiá KENWOOD -oleje TOTAL -mechanické zabezpečenie Medveď blok. Asistenčné služby Citroën. Ručné umývanie a čistenie interiéru pre klientov: -cena práce 360, ...

Požičovňa strešných nosičov a boxov

Autoservis, autoopravovňa - kompletné opravy vozidiel. Pneuservis - prezutie a vyvažovanie kolies. Odťahová služba.