Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Služby: - autoservis - pneuservis.

Predajňa: Moto-Štýl ulice Václava Petrov 1472 Pelhrimov -potreby pre motorkárov. Distribúcia: -inseminačných dávok hovädzieho dobytka -chemických prípravkov pre živočíšnu výrobu.

Výroba: -tlakové hydraulické a vzduchové hadica. Predaj: -spojovacie prvky -skrutkovanie -rýchlospojky -guľové kohúty -manometre -rúrky, držiaky rúrok. Služby: -zákazková kovovýroba -obrábanie. -montáže hydraulických rozvodov -pneuservis. Výmenné stredisko: -oleje pre osobné a dodávkové automobily. Maloobchod, ...

Služby, maloobchod: -autoservis -výmena autoskiel -autosklá -tónovanie autoskiel.

Predaj malotraktorov a pneuservisu. Malotraktory sú japonské. Možnosť kúpy aj iných poľnohospodárskych strojov, napr. pluhy, rotavátory. Rýchle jednanie.

Výroba: -spracovanie plechov -spracovanie rúrok a profilov -obloukové a odporové zváranie -svařované, lisované, ohraňovanie, laserovanie diely -komponenty osobných, nákladné a koľajových vozidiel.

Firma Elektro - kovo Štola s.r.o. opravuje asynchrónne elektrické motory (trojfázové, s kotvou, kužeľové), ventilátory, ale aj čerpadlá (kalové, ponorné, na odpadové vody), miešadlá. Pôsobíme v južných Čechách. Ponúkame aj expresné opravy elektrických a mechanických častí (výmena ložísk, opravy štítov, opravy alebo výroba hriadeľov, vyvažovanie ...

Čistenie interiérov pre automobily, domové a firemné upratovanie, dlažby, obklady, bytové domy a dezinfekciu priestorov zaisťuje spoločnosť MB Servis Production s.r.o. so sídlom v Pelhřimove. Cenník služieb nájdete na webových stránkach.

Predaj, výkup: - nákladné vozidlá - dodávkové automobily, dodávky - ťahače, návesy.

V e-shope firmy AKUSERVIS Mareš zakúpite autobatérie, motobatérie overených značiek, testery, záložné zdroje, trakčné batérie, autokozmetiku, nabíjačky, ale aj štartovacie káble.

Autoškola pre referentov a vodičov - profesionálov autobusová doprava pôsobnosť - Kraj Vysočina

služby: - nezávislé kúrenia - autorádia - autoalarmy Construct - alternátory, štartéry - autoelektro, opravy

Služby-remeslo: -opravy, servis autoelektriky.

Veľkoobchod, maloobchod: -hutní a stavebný materiál -predaj železa a plechov -náhradná diely auto-moto. Stavebniny: ul. Nádražní 1581 396 01 Humpolec Auto Moto: ul. Jana Zábrany 528 396 01 Humpolec

služby: - autoservis - pneuservis