Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Lyžiarska škola, požičovňa lyží a snowboardov Požičovňa elektrobicyklov. služby - výlety na saniach - paintball - lanový park.

Architektúra, projektovanie, inžinierska činnosť. Architektonická kancelária, stavebná projekcia.

Reštaurácia Sojka sa nachádza v okrese Frýdek Místek v Třinci - Neboroch. Svojim zákazníkom ponúkame predovšetkým výborné české jedlá a minútky z čerstvých surobín. Samozrejmosťou je aj ponuka denného menu. Súčasťou našej reštaurácie je aj sála s celkovou kapacitou 100 osôb a salónik pre max 20 osôb, kde pre vás radi usporiadame akúkoľvek oslavu, ...

Relaxačné a regeneračné centrum Lara Wellness je súčasťou areálu Kúpeľov Čeladná. Apartmánový dom.

Celoročné ubytovanie v Krkonošiach pre rodiny s deťmi, páry aj jednotlivcov Vám poskytne Pension Kneifel. Vybrať si u nás môžete zo šiestich netradične riešených izieb s vlastnou sprchou a WC. Pre zahnanie hladu neváhajte navštíviť našu reštauráciu alebo letnú terasu. Vďaka svojej polohe je náš penzión rajom ako pre lyžiarov, turistov i ...

Catalyst je celosvetový koncept teambuildingových aktivít s viac ako 25 ročnou tradíciou. Navrhuje a organizuje sa na mieru s cieľom zlepšenia výsledkov konkrétneho tímu alebo kolektívu. Nejedná sa o bežné firemné akcie a teambuildingové aktivity, ale cielene premyslené zábavné inteligentné hry rôzneho charakteru, ktoré celkom prirodzene posunú ...

FORESTERIA spol. s r.o. je prevádzkovateľom hotela Mlyn Sedlec s 19 izbami as možnosťou organizovania svadieb a konferencií.

Cestovná agentúra pri ktorej ide nájsť krásu morí pre vašu dovolenku na pláži s dievčaťom po vašom boku kde budete šťastní do konca vašich dní so slnkom na vašom priedomí.

Rodinné vinárstvo Krejčiřík: -vinařství -výroba vín -predaj vín -degustace -Ubytovanie 20 lôžok. -vinárna cca pre 20 osob- možnosť školenia, oslavy, firemné a spoločenské akcie.