Cestovné kancelárie ponúkajú dovolenky do obľúbených destinácií ako Bulharsko, Španielsko, Taliansko, Chorvátsko, Tunisko či Egypt s all inclusive vrátane vybavenie cestovného poistenia. Využite ponúk last minute a vyberte si dovolenku za skvelé ceny!

Požičovňa lodí a vodácka škola. Lode požičiava a vyzdvihuje priamo pri rieke. Ponúka školské kurzy, firemné akcie a raftové výlety. Vodácke podujatia na českých aj zahraničných riekach. požičiavame: -Plastové kanoe a kajaky, -nafukovací kanoe Pálavy a Barák, -rafty rôznych veľkostí -mořské kajaky -záchranné vesty -pádla rôznych veľkostí

Cestovná agentúra Nika Yacht Zlín sa špecializuje na dovolenku na lodi. Prenájom, požičiavanie: -lodě po celom svete. Plachetnice, katamarány, motorové člny a lode, hausbóty. Kapitánske kurzy.

Autokemp, ubytovanie, kemp: - chatky - stany - karavany - ubytovanie izby Prevádzkovanie cestovnej kancelárie: Heřmanův Městec Náměstí Míru 925 tel .: 469 697 073, 724 169 118, 602 371 768

Cestovná agentúra: - ponuka zájazdov z rôznych cestovných kancelárií.

služby: - cestovný sprievodca s licenciou v Prahe, okolie a ďalších regiónoch.

Cestovná agentúra: - pobytové a poznávacie zájazdy - eurovíkendy - tuzemské pobyty - lyžiarske zájazdy - kúpeľné pobyty - okružných plavby loďou a letenky do celého sveta.

Cestovná kancelária SALVE so zameraním na Taliansko: - zimné pobyty - letné pobyty.

Konzultant v individuálnej i párové terapiu, ale aj vo firemných procesoch a vedenia ľudí. Sprievodcovské služby po Bratislave v slovenčine a taliančine, vykonávanie v Taliansku.

Cestovná kancelária. služby: -pobytové zájazdy -zajištění leteckej dopravy vrátane transferov -programy so skúsenými sprievodcovi.

Internetová cestovná agentúra - letenky a zájazdy do celého sveta Čína, Mongolsko, Nový Zéland, Austrália, Egypt, Etiópia Internetová cestovná agentúra - letenky a zájazdy do celého sveta Čína, Mongolsko, Nový Zéland, Austrália, Egypt, Etiópia

Cestovná kancelária. predaj: -pořádání, sprostredkovanie zájazdov -Pobyt, zájazdy, dovolenka v zahraničí. Špecializácia - južné Taliansko.

Cestovná kancelária. Ponuka cestovných zájazdov sa špecializáciou na Taliansko a Chorvátsko.

služby: - poradenská a cestovná agentúra na podporu zdravia a zdravého životného štýlu.

Organizovanie orientačných behov, sústredenie a tréningových kempov. Organizácia zájazdov so zameraním na orientačný beh.

Cestovná agentúra: - turistické zájazdy s vysokohorskými výstupmi.

Cestovná agentúra: - autorizovaný predaj zájazdov od viac ako 50 renomovaných cestovných kancelárií - zájazdy cestovných kancelárií, ktoré sú riadne poistené podľa zákona č. 159/1999 Zb. a máme s nimi uzavreté riadnej zmluvy o obchodnej spolupráci - zájazdy poznávacie, last minute, first minute, pobytové, lyžiarske - wellness - exotika - ...

Compcentrum.cz: - poskytuje služby a predaj z oblastí hardvéru, softvéru, počítačových komponentov, periférií a materiálov, počítačových sietí, komunikácií (IP telefónia), prenosu dát a internetu - výstavba a správa sietí, outsourcing služieb IT. Cesta snov: - cestovná agentúra - zájazdy do zahraničia - zájazdy v ČR.

Firma HEWL s.r.o. vytvára marketingovú, PR a logistickú podporu destinácie Maldivy pre cestovné kancelárie. Ďalej organizuje svadby na Srí Lanke aj Maldivách vrátane zaistenia kompletného servisu.

Cestovná kancelária Poznanie CK s veľmi širokým zameraním s ubytovaním: - od stanov v prírode až po hotely s polpenziou. - usporiadateľ zájazdov - POBYTY S VÝLETY Liparské ostrovy, Korzika, Čierna Hora, južné Taliansko - Apulia, Gargáno, Kalábria - poznávacie zájazdy do bungalovmi a apartmánmi - Rakúsko, Škandinávia, Pobaltia, Anglicko, ...

Cestovná kancelária - tuzemské pobytové zájazdy - zahraničné pobytové zájazdy - poznávacie zájazdy po celom svete - letenky.