Cestovné kancelárie ponúkajú dovolenky do obľúbených destinácií ako Bulharsko, Španielsko, Taliansko, Chorvátsko, Tunisko či Egypt s all inclusive vrátane vybavenie cestovného poistenia. Využite ponúk last minute a vyberte si dovolenku za skvelé ceny!

Naša CK ponúka pobyty na Francúzskej Riviére, Karibiku, Havaji. Poznávacie zájazdy: Francúzsko, Benelux, Veľká Británia. Ďalej zaisťujeme exotiku: Canada, USA, Austrália, Nový Zéland, India.

Služby: - zabezpečenie leteniek - vybavenie víz - cestovný servis.

Služby: - poradenstvo v oblasti financií, poisťovníctva a investícií

Autobusová doprava: - tuzemská i zahraničná doprava osôb - zvláštna linková doprava pre mesto Hanušovice - minibus Ford Transit pre 16 osôb - minibus Fiat Ducato pre 16 osôb - minibus Peugeot Boxer pre 8 osôb. - autobusy Renault pre 45 - 49 osôb Cestovná kancelária: - zájazdy do termálnych kúpeľov Zalakaros - turistické zájazdy - ...

Cestovná agentúra. Medzinárodná osobná doprava. Vinotéka. Dovoz a realizácia ALGINIT pomocná pôdna látka (hnojenie, kŕmenie).

Ponuka ubytovania v Českej republike a na Slovensku. Chaty a chalupy na horách aj pri vode.

Cestovná kancelária: - pobytové, poznávacie zájazdy.

Cestovná a vzdelávacia agentúra - organizovanie výletov po celej SR - sprievodcovské kurzy - prechádzky Prahou.

Služby: - cestovná kancelária - originálne zájazdy do Álp

Cestovná agentúra: - dovolenka v Egypte - letenky.

Zaisťujeme najvyššiu možnú kvalitu ponúkaných apartmánov, hotelov a kyvadlovej dopravy. Ubytovanie. Apartments: - Súkenická - Zábehlice - Havlíčkova - Martha - Anna Hotely: - Amadeus - Aura - Brno - Septimus Ďalšie služby: - hotelová doprava - sprievodca Prahou.

Cestovná kancelária. Ponúkame viac ako 350 rezidencií v Taliansku a Francúzsku, ostrov Korzika, Sicília, Sardínia, Elba. Zaistíme: - lodné lístky - ubytovanie v Európe v lacných hoteloch - ubytovanie na prianie.

CK METATOUR – EXOTIKA A DOVOLENKA PRE INDIVIDUÁLOV AJ SKUPINY Objavujete s nami svet od roku 1992. Vážení zákazníci, už niekoľko rokov pre vás zaisťujeme, organizujeme a plánujeme INDIVIDUÁLNE ZÁJAZDY ako ZÁJAZDY NA MIERU do tých najkrajších zákutí sveta. CESTOVANIE je naším koníčkom a všetky ponúkané EXOTICKÉ destinácie sme osobne ...

CA RENN TOUR Cestovná agentúra ponúkajúca ubytovanie v ČR, na Slovensku aj zahraničí. Predaj zájazdov partnerských cestovných kancelárií a športových zájazdov. Ponuka sprievodcovských kurzov.

CESTOVNÝ KANCELÁRIE SOLEADA: - POZNÁVACIE A POBYTOVÉ zájazdy v regióne LATINSKÁ AMERIKA (Mexiko, Guatemala, Kostarika, Panama, Kolumbia, Ekvádor, Venezuela, Čile, Argentína, Peru, Bolívia, Brazília, Uruguaj, Paraguaj, ... ) - individuálne aj skupinové programy - OKRUŽNÉ PLAVBY PULLMANTUR s all inclusive v regiónoch Stredomoria, Atlantiku, ...

Služby: - cestovná kancelária - tour operator - Maďarsko, Rumunsko, Slovinsko.

Cestovné kancelárie: Organizujeme: - poznávacie zájazdy na Korziku, do Nórska, Švajčiarska, Holandska, Francúzska, Rakúska, Talianska, Nemecka, Poľska, Maďarska a ďalšie - lyžiarske zájazdy do Francúzska - cyklozájazd Lago di Garda - do kúpeľov na Slovensku av Maďarsku - adventné zájazdy. Zaisťujeme letecké a pobytové zájazdy podľa ...

Sprievodcovské služby po celej republike av Taliansku, poznávacie zájazdy do Talianska, súkromná výučba taliančiny, ruštiny a slovenčiny pre cudzincov, preklady a tlmočenie čs-it.