Cestovné kancelárie ponúkajú dovolenky do obľúbených destinácií ako Bulharsko, Španielsko, Taliansko, Chorvátsko, Tunisko či Egypt s all inclusive vrátane vybavenie cestovného poistenia. Využite ponúk last minute a vyberte si dovolenku za skvelé ceny!

Ponuka: - zimné lyžiarske zájazdy, športové akcie a predĺžené víkendy v Alpách, Dolomitoch, Rakúsku, Francúzsku, Taliansku i celej Európe - zájazdy individuálne a skupinové zájazdy, pobyty pre školy a ďalšie - požičovňa lyží a strešných boxov.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane ...

Ponuka sprievodcovských a delegátskych služieb.

Cestovná kancelária TCK - Pavel Veselý ponúka jedinečnú škálu zájazdov v rámci Európy za výhodné ceny. Tieto zájazdy môžu byť taktiež zostavené na prianie zákazníkov, predovšetkým škôl, klubov, občianskych združení ap. Podnikáme cesty zamerané predovšetkým na poznávanie prírody, krajiny, histórie a života obyčajných ľudí s využitím klasických ...

Cestovná agentúra: - ponuka zájazdov do celého sveta - pobytové, poznávacie, lyžiarske, pre seniorov 55+, jednodňové, eurovíkendy, lodné plavby... - letenky, ubytovanie.

Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu

Poskytovanie softvéru, internetové obchody na mieru, redakčné systémy na mieru, outsourcing - poskytovanie softvérových služieb. Moras tour, cestovná kancelária.

Zaistenie Ubytovanie v Rakúsku v srdci Álp.

Vytvárame satelitný vyhľadávací systém záujmových bodov do GPS navigačných prístrojov.

Ubytovanie, zájazdy a expedície, firemné akcie, team building.

Cestovná agentúra. Ponuka prekladov a tlmočenia zo slovenčiny, taliančiny a nemčiny aj naopak.

Cestovná kancelária: -individuálne zájazdy na prianie -letecké zájazdy, letenky AIR France -Seychely, Maurícius, Brazília, Polynézia, Maledivy, Karibik.

Prevádzkovanie cestovnej kancelárie Poznávacie zájazdy.

Cestovná agentúra: - špecialista na Moravu - zabezpečenie služieb pre cudzincov (incoming).

Cestovná kancelária JP Travel, spol. s r.o. Komplexný cestovný servis: -služobné cesty pre firmy -dovolenka -zaistenie leteniek -ubytovanie všetkých typov -víza -cestovné poistenie (Európska cestovná poisťovňa, Kooperatíva, Všeobecná zdravotná poisťovňa) -zapožičanie vozidla (automobilu) v zahraničí (Hertz, Alamo, Dollar ...

Cestovná kancelária, špecialista na Chorvátsko.

Ubytovanie v súkromných apartmánoch po celom Chorvátsku