Cestovné kancelárie ponúkajú dovolenky do obľúbených destinácií ako Bulharsko, Španielsko, Taliansko, Chorvátsko, Tunisko či Egypt s all inclusive vrátane vybavenie cestovného poistenia. Využite ponúk last minute a vyberte si dovolenku za skvelé ceny!

Cestovná kancelária - poznávacie a pobytové zájazdy Transfery z letiska do hotela a späť, po Prahe - okružné jazdy po Prahe Zaisťuje - vstupenky na kultúrne a spoločenské akcie - exkurzie

-Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Výroba, rozmnožovanie, distribúcia, predaj, prenájom zvukových a zvukovo-obrazových záznamov a výroba nenahraných nosičov údajov a záznamov -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované ...

Obchodné zastúpenie švajčiarskeho národného dopravcu: - predaj leteniek - poradenstvo cestovným kanceláriám, firmám, cestujúcim.

Zaistenie autobusovej dopravy a ubytovanie v ČR -akcie pre klientov

cestovná kancelária - rybárske výpravy a zájazdy

Cestovná agentúra zaisťujúce: - poznávacie zájazdy, exotika, plavby, eurovíkendy.

činnosť: - sprievodcovské služby v anglickom, nemeckom, francúzskom, španielskom a talianskom jazyku.

Cestovná agentúra: - prenájom plachetníc a motorových lodí

Cestovné spoločnosť CZTransfer. Výlety Praha, vízum do Českej republiky, taxi v Prahe. Transfer letisko Praha. Transfer Praha Karlovy Vary. Česká republika taxi. Transfery v Českej republike a Európe (Mariánské Lázně, Český Krumlov, Viedeň, Berlín, Drážďany, Mníchov, Lipsko.) Letisko taxi Praha.

Lucytours, an independent professional tour agency based in Prague, has specialised in tourism bra 1997. We aim to provide the best customer experience in the market combined with the warm approach of a family business. Our goal is to make your day truly unforgettable and offer a variety of flexible tours designed to meet all your requirements.

Venujeme sa organizovanie školských výletov a exkurzií po celej SR podľa stálej ponuky aj na mieru. Ponúkame výlety na hrady a zámky, za tajomnými poklady, do sklárne či porcelánky alebo do automobilky Škoda Auto.

Sme outdoorová agentúra, ktorá sa špecializuje na výlety z Bratislavy s profesionálnym miestnym sprievodcom pre zahraničných turistov do Českosaského Švajčiarska. Ponúkame širokú škálu aktivít pre všetky vekové kategórie pre jednotlivcov i veľké skupiny. All Inclusive túry do rozprávkovej prírody s nezabudnuteľným zážitkom.

cestovná kancelária Organizovanie zájazdov zo zahraničia do Čiech

služby: - tematické vychádzky po hlavnom meste - zaistenie ubytovania

služby: - cestovný sprievodca s licenciou v Prahe, okolie a ďalších regiónoch.

Cestovná kancelária SALVE so zameraním na Taliansko: - zimné pobyty - letné pobyty.

Konzultant v individuálnej i párové terapiu, ale aj vo firemných procesoch a vedenia ľudí. Sprievodcovské služby po Bratislave v slovenčine a taliančine, vykonávanie v Taliansku.

Spoločnosť Unagi s.r.o. ponúka na predaj pobytové a poznávacie zájazdy renomovaných slovenských a nemeckých cestovných kancelárií do celého sveta. Naša cestovná agentúra Vám zabezpečí letenky, eurovíkendy, okružné plavby na lodi, kúpeľné či relaxačné pobyty alebo lyžovanie na horách. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky last minute zájazdov a ...

služby: - korporátne a incentívna turistika - incomingové a sprievodcovské služby - reklama, marketing