Intenzívne školenia ale aj príjemná relaxácia. Kongresová a firemné turistika je ideálne spojenie zamestnania a voľnočasových aktivít. Pre tieto účely sa využívajú wellness, športové strediská, kvalitné ubytovanie a hlavne skupinové aktivity rôzneho typu.

Trojhviezdičkový Hotel Bona Serva je umiestnený v blízkosti centra Prahy a umožňuje rýchle električkové či autobusové spojenie do centra. Z hotela je krásny výhľad na park Vítkov aj na Petřín a v jeho blízkosti sa nachádzajú dva parky vhodné pre relaxovanie. Ubytovať sa u nás môžete v trojlôžkovej, dvojlôžkovej aj jednolôžkovej izbe či apartmáne. ...

služby: - vydavateľ časopisu DSM - organizovanie medzinárodnej konferencie Information Security Summit a odborno-spoločenských stretnutí v rámci cyklu Metamorfosi ICT sveta - organizácie školenia v rámci vzdelávania stredného a vrcholového manažmentu Akadémie ICT managementu

služby - svadobný servis - spoločenské podujatia - narodeninové oslavy - kongresy, konferencie - catering - poradenstvo v gastronómii.

služby - organizovanie odborných a spoločenských akcií, celoštátnych súťaží, medzinárodných konferencií, event akcií.

Eventová agentúra, zabezpečenie: - súkromné párty - firemné akcie - meetingy - konferencie, školenia

Realizácia, zabezpečenie: - konferencia - kongresy - sprostredkovanie ubytovania pre účastníkov konferencií a kongresov

služby - akcie na kľúč - tematické programy, večierky, oslavy - firemné akcie.

služby: - organizovanie kongresovej turistiky a zisťovanie súvisiacich služieb - skladovacie a logistické služby - skladovanie a distribúcia ropných produktov - prenájom skladových, výrobných a kancelárskych priestorov - archivácia a správa spisového materiálu ..... a ďalšie.

Produkčné agentúra, usporadúvame - športové podujatia - módne prehliadky - teambuilding - konferencie a školenia - výstavy a veľtrhy - večierky a spoločenské akcie.

Multikina CineStar sa nachádza v rámci celej Českej republiky. Ponúkame prenájom konferenčných priestorov pre firemné akcie, darčekové poukážky pre zamestnancov a obchodných partnerov, možnosť kinoreklamy. Služby pre firmy: - prenájom sály, konferenčných priestorov v 12 multikinách po celej Českej republike pre firemné prezentácie a školenia, ...

Služby: - organizácia, organizovanie kongresov, konferencií, školení a seminárov.

Služby, organizovanie - firemné eventy - športové akcie - festivaly a kultúrne podujatia.

Zaistenie: - kongresová turistika - kongresové sály.

Služby: - kreatívna agentúra zameraná na eventy - firemné akcie - teambuilding - večierky, plesy

Online katalóg hotelov, priestorov a dodávateľov pre firemné akcie, tipy na programy a teambuildingy, kalkulácie na stiahnutie.

Organizujeme akcie pre firmy na špičkovej úrovni. Rôzne konferencie, teambuilding, eventy pre VIP klientov, komunikačné kampane podporené eventu. Mertel-events.com - kvalitná eventová agentúra s výbornými referenciami.

Služby: - marketingové a poradenské služby - odborné konferencie - školenia, semináre - firemné eventy, firemné akcie Prevádzkujeme portál: Sluzbyproakcie.sk - ponuka a vyhľadanie mobilných služieb pre eventy, firemné akcie, večierky Programyproakcie.sk - ponuka hotových programov a scenárov pre firmy

Kaviareň Hore. Reštaurácia Dole - možnosť usporiadania firemných večierkov, osláv narodenín – tel. 736 145 471.

Služby - firemné stretnutia, outdoorové a športové aktivity pre zamestnancov na kľúč - partnerské stretnutia, spoločenské akcie a motivačné programy - výstavy a veľtrhy.

Nevšedný restaurant Lary Fary, bol otvorený v roku 2002 a hneď si vytvoril veľmi slušné meno u všetkých labužníkov. Každá miestnosť reštaurácie Lary Fary je veru pozoruhodne odlišná a vskutku originálna, avšak neruší vzájomne jedna druhú, ba naopak spoločne vytvára čarovne harmonický celok.

Skupina českých butikových hotelov ponúka vysokú kvalitu ubytovania a služieb, predĺžené wellness víkendy, rodinné pobyty, športové aktivity, golf, romantické pobyty a svadby. Pre firmy organizujeme konferencie, teambuildingy, školenia, semináre, eventy.