Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Služby: -autoopravy -autoškola -kondičné jazdy -poistenie -povinné školenie vodičov -ubytovacie služby.

Farma, chov: - kone, kone Achaletke - mäsový dobytok Penzión.

Rekreačné stredisko, ubytovanie: - chaty - karavany

Služby: -elektronické zabezpečovacie systémy -stráženie objektov -čistenie peria, šitie prešívaných diek -kovovýroba. Predaj, montáž: -fólia. Ubytovanie: -penzión Kvilda.

Ubytovanie v kempe: -chatky -priestor pre stany aj karavany.

Alton, Garni Hotel: -najlacnejšie ubytovanie v kategórii hotel -dom po celkovej rekonštrukcii -internet -požičovňa bicyklov -požičovňa lyží -dovoz zo stanice a na stanicu zadarmo -turistické informácie.

Hotel Tábor ***: -ubytovanie -22 jednolôžkových a dvojlôžkových izieb, 2 trojlôžkové izby a 1 apartmán s možnosťou dvoch prísteliek -celková kapacita hotela je 53 lôžok. -všetky izby sú vybavené sociálnym zariadením sa sprchou, TV, telefónom, minibarom -parkovanie v hotelovej garáži -stravovanie, raňajky formou švédskeho ...

Cestovná kancelária Bery Reisen ponúka zájazdy do celého sveta. Ponúka pobytové, poznávacie, tuzemské zájazdy a eurovíkendy.

L-Club penzión: -reštaurácia -ubytovanie v dvoch až štvorlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením, televíziou a satelitom -možnosť parkovania -internet na izbe -wellness.

Penzión sa nachádza v južných Čechách v obci Omlenice. Penzión je ideálny pre pokojnú rodinnú dovolenku v krásnom prostredí. Okolie ponúka výborné podmienky pre cykloturistiku, hubárčenie, výlety, rybárčenie a hlavne návštevy historických pamätihodností ako je Český Krumlov - zámok a otáčavé hľadisko (20km), kláštor Zlatá Koruna (21km), hrad ...

Penzión a lazebňa Biely jednorožec. Ubytovanie: - penzión Wellness centrum.

Penzión U Výstaviska ponúka lacné ubytovanie v pokojnom prostredí rodinného domu. Vybavenie penziónu je pôvodné a jednoduché. Penzión sa nachádza priamo oproti bráne č. 3 výstavného areálu Č. Budějovice. Vzdialenosť od hlavného námestia Přemysla Otakara II je 20 min. pešou chôdzou. Výhodou je tiež dobrá dopravná dostupnosť (200m od zastávky MHD) a ...

Pension Siesta: - celková kapacita penziónu je 26 lôžok - ubytovanie Lipno - lyžovanie Hochficht.