Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Penzión: - 2 + 1, plne vybavený - kuchyňa, kúpeľňa - WC + sprchový kút, obývacia izba, spálňa - parkovanie hneď vedľa penziónu - celoročná prevádzka.

Kemp - státie pre karavany elektrické prípojky a stany - občerstvenie - 4 chatky zariadené po 4 lôžkach Ubytovanie v súkromí - 3 kompletne vybavené apartmány - kapacita 15 osôb - záhrada - možnosť grilovania - TV a internet - ihrisko - k dispozícii kuchynka s vybavením

Penzión: - 4 izby, celkom pre 12 osôb - v cene ubytovania raňajky - parkovanie vozidiel v uzavretom objekte - spoločenská miestnosť s TV a biliard - možnosť posedenia na terase - bazén.

Cestovná kancelária - pobytové zájazdy k moru - zájazdy pre seniorov s doprovodom lekára - poznávacie zájazdy - zájazdy pre školy a rodiny s deťmi - kúpeľné a relaxačné pobyty - lyžiarske zájazdy - zámorské plavby - letecké zájazdy do celého sveta.

Romantický hotel Podhrad a depandance Kniežací dvor ponúka ideálnu kombináciu komfortného ubytovania, výborné gastronómia, športového vyžitia a wellness služieb v krásnom a pokojnom prostredí mesta Hluboká nad Vltavou. Hotel sa nachádza pod zámkom Hluboká, ktorý je dominantou celého mesta. Depandanci nájdete len niekoľko krokov od hlavnej ...

Ubytovanie v rodinnom dome: - apartmán až pre 4 osoby s vlastným vchodom a parkovaním - obytná kuchyňa, izba, sociálne zariadenie - Wifi - zvieratá dovolená.

Penzión: - 4 dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky - izby sú vybavené sociálnym zariadením, DIGI TV, WIFI FREE, mini chladničkou, rýchlovarnou kanvicou - raňajky formou teplého a studeného bufetu - vonkajší vyhrievaný bazén - zapožičanie rakiet a loptičiek, šípky, stolný hokej, futbal, ping pong stôl s loptičky a rakety - úschovňa bicyklov ...

Ubytovanie v apartmánoch v juhočeskom statku

Osobné, autobusová doprava a cestovná agentúra. Ponuka zájazdov: - pobytové - poznávacie - termálne kúpele - jednodňové zájazdy - adventný zájazdy - lyžiarske zájazdy.

Ubytovanie na juhočeskom sedliackom statku Mazelov v dvoch apartmánoch s uzavretým dvorom

rybník Mrhal - rybolov - ubytovanie v chatkách pri vode - ubytovanie hausbót - ubytovanie v kempe

Komplex apartmánov Jastrabia sa nachádza v blízkosti najväčšej českej priehrady - Lipno. Areál je umiestnený necelé 2 kilometre od Čiernej v Posumavi v nadmorskej výške 760 m n. M. Nachádza sa teda v najširšom mieste Lipenskej priehrady, ktorá poskytuje priaznivé podmienky pre všetky druhy vodných športov, ale tiež sú tu piesočné pláže pre ...

Penzión Anderle ponúka ubytovanie v pokojnej časti Českých Budějovíc v rodinnom dome. Penzión má 1 apartmán / 2 prepojené izby / o 4 lôžkach s terasou a sedením + 1 samostatná izba pre 2 osoby.

Spoločnosť Insap, s.r.o. ponúka ubytovanie na Lipne v apartmánoch v stredisku Marina Lipno v blízkosti skiareálu Lipno - Kramolín.

Cestovná kancelária - tuzemské pobytové zájazdy - zahraničné pobytové zájazdy - poznávacie zájazdy po celom svete - letenky.

Predaj zájazdov z katalógov renomovaných cestovných kancelárií. zájazdy: - pobytové - poznávacie - zahraničný - v SR - kúpele, wellness - exotické.

Pani Lenka Tětková Wegenkittlová prevádzkuje predajňu so širokým sortimentom papierenského, kancelárskeho a školského vybavenia. Zakúpiť u nás môžete kancelárske potreby, papierenský tovar, výtvarné potreby, školské pomôcky, ceruzky, pastelky, vodové farby, turistické mapy ale aj upomienkové a darčekové predmety. Navštíviť nás môžete na adrese ...

Ubytovanie neďaleko od Třeboně v malebnej dedinke Spolí. Niekoľko plne vybavených apartmánov vhodných aj pre početné rodiny.

Ubytovanie České Budějovice je vhodné pre služobné cesty a rodinnú dovolenku na juhu Čiech. Penzión pripravuje denne kvalitné raňajky a umožní bezproblémové parkovanie osobných áut i dodávok. Ubytovanie možno využiť ako východiskový bod pre cesty do širokého okolia mesta, kde je veľa historických i kultúrnych pamiatok a mnoho cyklistických i ...