Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Penzión: -izby vybavené s vlastnou sprchou, WC, káblovou televíziou, chladničkou -parkovisko uzamykateľné -recepcia -bezdrôtové pripojenie k internetu -raňajky formou švédskych stolov.

Penzión: -nachádza sa v centre Českého Krumlova pod námestím -každé apartmán má romantický nádych a obsahuje štýlové zariadenie s vlastnou kúpeľňou a minibarom -stravovanie.

Penzión pri Lipenskom jazere. Ubytovanie v trojlôžkových a dvojlôžkových izbách. Kúpeľňa na izbe. Raňajky, obedy a večere v reštaurácii neďaleko. Zadarmo výletný balíček s pohľadnicami a týždennou ponukou výletov po okolí.

Služby: -správa lesov v oblasti Lipenska -ťažba a predaj dreva -zalesňovanie -pestovateľská činnosť Ubytovanie: -penzión

Ubytovanie: -hotel Reštaurácia: -pizzeria Služby: -galéria -soľná jaskyňa

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - skrine - postele - okná, dvere Prevádzkareň: České Budejovice Bedrich Smotany 51 Ubytovanie: - apartmány pri obci Vežovatá Pláne

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia - turistická ubytovňa

Ubytovanie: - 3 samostatné izby - spoločná sprcha - kuchynka s plynovým sporákom

Ubytovanie: - hostel - celková kapacita 17 lôžok