Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Penzión sa nachádza v južných Čechách v obci Omlenice. Penzión je ideálny pre pokojnú rodinnú dovolenku v krásnom prostredí. Okolie ponúka výborné podmienky pre cykloturistiku, hubárčenie, výlety, rybárčenie a hlavne návštevy historických pamätihodností ako je Český Krumlov - zámok a otáčavé hľadisko (20km), kláštor Zlatá Koruna (21km), hrad ...

Služby: - reštaurácia - salónik (25 miest) - penzión

Chata pri Lipne Prenájom rekreačnej chaty Lipno. Ubytovanie pre rodiny s deťmi v chatovej oblasti Kobylnice, Lipno nad Vltavou.

Autokemping - ubytovanie v chatkách - stanovanie - reštaurácia.

Hotel *** v blízkosti Lipenského jazera: -ubytovanie -40 izieb (93 lôžok) -reštaurácia -bar s krbom -fitness -sauna -požičovňa lodí a horských bicyklov.

Ubytovanie na súkromí. Prijmite prosím pozvanie do príjemných a útulných priestorov ubytovania v našom rodinnom dome. Či k nám zavítate na jednu alebo viac nocí, veríme, že sa u nás budete cítiť ako doma.

Hotel. -ubytovanie -reštaurácia -gril terasa -lávový gril -svadby -večierky -školenie -prezentácia -prevádzka celoročne.

Detské tábory na Šumave Oriešok. Prekrásne a pokojné prostredie CHKO Šumava. Tábory ponúkajú Vašim deťom príjemné prežitie časti prázdnin. Organizujeme aj tábor pri mori v Bulharsku - Sunny beach camp. Klasické aj špeciálne tábory.

Penzión - celková kapacita ubytovania 28 lôžok - 2, 3, 4, 5 a 6-lôžkové izby - izby majú vlastné sociálne zariadenie, pripojenie k internetu Reštaurácia - posedenie pri krbe 45 miest - možnosť organizovania osláv, akcií

Služby: - hotel - sprostredkovanie ubytovania v Českom Krumlove v penziónoch a hoteloch - sprostredkovanie vyhliadkových plavieb či zapožičanie lodí