Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Penzión: -ubytovanie v dvojposteľových, trojlôžkových a štvorlôžkových izbách -reštaurácia -k dispozícii je areál s plážou, parkoviskom a úschovňou bicyklov.

Služby, ubytovanie: - hotel - reštaurácia

Hotel, ubytovanie: -23 izieb, 48 lôžok -sprcha a WC -hotelový výťah je k dispozícii -reštaurácia -50 miest -salónik -20 miest -terasa -26 miest -letná záhradka -40 miest.

Motel. Ubytovanie: -56 lôžok -25 izieb -i bezbariérové -vlastné sociálne zariadenie, televízia, telefón -reštaurácia.

Ponúkame ubytovanie v blízkosti jazera. Turistická ubytovňa.

Ubytovanie: - penzión - kapacita 30 lôžok: - dvojlôžkové až šesťlôžkové apartmány s kuchynkou, kúpeľňou so sprchou a WC. Súčasťou vybavenia penziónu je aj požičovňa bicyklov. Umiestnenie penziónu ponúka široké možnosti pre pešiu turistitku aj cykloturistiku. Pre rybárov je možné zaistiť kvóty.

Hotel - ubytovanie - reštaurácia - konferenčná sála, salóniky - relaxačné centrum.

Penzión: -ubytovanie -reštauračná činnosť. Obchodná činnosť, poľnohospodárstvo.

Kemp Lužnice - ubytovanie v chatách - miesto na stanovanie - státie pre karavany. Truckshow. Ubytovanie U Radostov - penzión - kaviareň.

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia

Prevádzkovanie hotela Írska Žízeň.

Hotel: -ubytovanie v 30 izbách -izby sú vybavené TV, telefónom, kúpeľňou sa sprchovacím kútom a WC -reštaurácia s prevažne českou kuchyňou -k dispozícii kongresová sála až pre 100 osôb a ďalšie tri salóniky s kapacitou 30, 20 a 10 miest -hotelové wellnes centrum.