Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Správa nehnuteľností - upratovacie práce - poskytovanie služieb v oblasti obchodu a gastronómie. Penzión Astra - ubytovanie. Účtovný a daňový servis - vedenie účtovníctva - spracovanie miezd.

Telovýchovná jednota: - športové oddiely - ubytovňa - reštaurácia

Hotel **** - ubytovanie v 8 apartmánoch a 1 dvojlôžkovej izbe - izby vybavené chladničkou, trezorom, TV, SAT, telefónom, pripojením na internet, kompletne vybavenou kúpeľňou s vaňou a sprchou.

Ubytovacie a reštauračné služby: -hotel*** -ubytovanie pre 27 osôb na jednolôžkových a dvojlôžkových izbách vybavených satelitnou televíziou, minibarom, WC a kúpeľňou. -reštaurácia -salónik -záhradná reštaurácia. Možnosť rekreácie, atraktívne miesto v centre Mariánskych Kúpeľov. V bezprostrednej blízkosti lyžiarsky svah s ...

Hotel **** - kapacita 57 lôžok - 22 dvojposteľových izieb - 2 apartmány s krbmi - vlastné parkovisko a garáže - čajovňa - hotelová saunavybavenie izieb - predsieň so šatníkom - kúpeľňa s vaňou alebo sprchovacím kútom - TV/SAT.

Apartmány - ubytovanie vybavené kúpeľňou a obývacou izbou s kuchynským kútom, mikrovlnou rúrou, riadom, chladničkou, sporákom, TV, SAT - WIFI pripojenie - parkovisko.