Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Ubytovanie Jána Carbola v Beskydoch na Morávke Vám poskytne nerušený pokoj v prírode, kde môžete znova načerpať sily. Prenajať si môžete apartmány v našom penzióne, ktorý sa nachádza priamo pri zjazdovke. Pri pobyte môžete využiť možnosti rybárčenia, kúpania či turistických prechádzok, navyše si môžete prenajať aj bicykle a urobiť si malý ...

Ubytovanie: - chalupa - kapacita 12 osôb

Tenisová hala: - 3 kryté kurty. Vonkajšie kurty: - 7 vonkajších kurtov. Bedminton: - 4 kryté bedmintonové kurty. Golf simulátor. Reštaurácia. Penzión na kurtoch - 12 lôžok.

Sprostredkovanie: - jazykové pobyty v zahraničí pre dospelých, deti aj mládež - jazykové pobyty s profesijným zameraním. Pracovné programy v zahraničí. Au-pair. Letenky, lístky, eurovíkendy. Autobusová doprava. Internetová kaviareň. Cestovná kancelária.

Bezbariérový hotel Green v Ostrave Petřkoviciach sa nachádza cca 3 km od centra Ostravy, blízko zjazdu 361 z diaľnice D1. Hotel ponúka 14 dvojposteľových izieb, 2 apartmány (pre 4 osoby) a 1 bezbariérovú izbu. Firemným spoločnostiam ponúkame možnosť prenájmu technicky vybavenej miestnosti s kapacitou 50 miest. Túto miestnosť je možné využiť ...

stajňa: - výuka jazdy na koni - chov, výcvik, predaj športových koní - jazdecký klub - ubytovanie, penzión - tábory s koňmi - organizovanie podujatí.

Príjemné ubytovanie blízko Šport Arény, Stadiónu Vítkovíc aj oblasti Dolných Vítkovíc. Prenájom bytov - krátkodobo aj dlhodobo riešenie interiérov prevádzkovanie reštaurácie

MLÝN KOZLOVICE s.r.o. prevádzkuje Areál na Mlyne, ktorý ponúka svojim hosťom ubytovanie v drevených chatkách av izbách. V areáli poskytuje kúpeľ vo vyhrievanej bečke a saunu. Samozrejmosťou je reštaurácia.