Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Kategória: -penzión s celoročným ubytovaním: -dvouložnicové rodinné apartmány -dvoulůžkové izby s balkónom. Reštaurácia, bar, wellness

prevádzkovateľ: -areál Skiland Ostružná tel .: 737050616 www.skiland.cz -Penzión ZVONIČKA Pec pod Sněžkou tel .: 777254542 www.zvonicka.cz.

Horské apartmány Racek poskytujú ubytovanie v apartmánoch v horskom stredisku Ramzová.

Sport-Grill Petříkov ubytovanie: - celoročné ubytovanie - kapacita 35-40 lôžok - dve budovy (2x10 izieb) - izby 2, 4, 5, 6 lôžkové - sprchy a WC na poschodí - v každej budove je spoločenská miestnosť - reštaurácia - veľké parkovisko - požičovňa lyží - wi-fi pripojenie.

Penzión Haltmar - Apartmány Haltmar - ubytovanie pre 20 osôb v 4 lôžkových izbách - pri penzióne horské minikáry, snehové člny, vleky, bežkárske trasy

Penzión a reštaurácia Gloria: - reštaurácie - denné menu - ubytovanie hotelového typu - wifi, tv, prístelka

Reštaurácia Fojtství je príjemná rodinná reštaurácia s českou kuchyňou v krásnom historickom objekte a kapacitou pre 55 osôb. Interiér sa vyznačuje klenutými stropmi a k vonkajšiemu posedenie priamo láka zastrešená pavlač s krásnym výhľadom do rozľahlej záhrady. V lete tiež môžete využiť vonkajšie záhradky a posedenie. Pochutnáte si na ...

Ubytovanie, priestranné rodinné apartmány, jedáleň s detským kútikom, raňajky formou bufetu.

Hotel disponuje desiatich komfortne vybavenými izbami. Súčasťou hotela je privátne wellness so saunou a whirlpool.

Penzión. Ubytovanie. 30 lôžok, 2-4 lôžkové izby TV, WC, sprcha, wifi.

Penzión: - celoročné ubytovanie. kapacita: - 35 lôžok + 16 prísteliek. vybavenie: - izby, apartmány so sociálnym zariadením, TV so satelitom, prípojka na internet a kuchynka s mikrovlnnou rúrou, varnou kanvicou, prekvapkávače, chladničkou a kompletným riadom. Sauna. Spoločenská miestnosť s barom a krbom.

služby: - reštauračné a jedálenský stravovanie / H club - jedálenský stravovanie / Jedáleň Lg Postřelmov - rozvoz jedál - chladené jedlá - ubytovanie chata Ztracenka - rauty, svadby, oslavy, catering - koncerty a vystúpenia / H club - zabezpečenie závodného stravovania a prevádzku jedální

Reštaurácia. Cukráreň Galéria: - tel .: 603 811 720 Penzión Morava: - Velká Bystřice, Týnecká 788 - tel .: 603 811 722

Tereza Zlámalová ponúka ubytovanie v apartmánoch v Olomouci.

Pálenica Písečná. Pension Liehovarníci: - ubytovanie - 16 lôžok, 5 izieb, wc a kúpeľňa na každej izbe, TV, internet - 300 Sk / noc.

Penzión: - ubytovanie v apartmánoch a štandardných izbách - 2x kuchyňa s vybavenou jedálňou, veľká spoločenská miestnosť s plazmovou TV / DVD / VWIFI, krbom a detským kútikom.

Hotel, ubytovanie: - štvorhviezdičkový Comfort hotel Slovan -34 moderne zariadených izieb: -RECEPCIE s nepretržitou prevádzkou -reštaurácia -bar s tanečným parketom -letní terasa -salonek -konferenční priestory s moderným technickým zázemím pre organizovanie firemných akcií - wellness (fínska sauna, vírivá vaňa, masáže)

LONG STORY SHORT Hostel & Café Súkromné a zdieľané izby s kapacitou 56 lôžok. Reštaurácia, Cooking Bar Café s letnou záhradou. Zasadacia miestnosť.

Ubytovanie Vážka: - moderné a komfortne vybavené apartmány - ubytovanie vo dvojizbových apartmánoch alebo izbách.

Apartmány ORSSO Mohelnice: - ubytovanie v štyroch úplne nových, zrekonštruovaných apartmánoch.

Penzión Kostka Libivá - ubytovanie vhodné pre dlhodobé ubytovanie zamestnancov, pre väčšie skupiny ...

Penzión Marta: - rodinný penzión s veľkou záhradou - parkovanie vo dvore.