Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Pivovar, výroba: - pivo, piva Služby, ubytovanie: - hotel - reštaurácia

Penzión Hary, Plzeň Ubytovanie v 2, 3, 4, lôžkových izbách. Celková kapacita 11 lôžok. Vybavenie: - televízia - sprchovací kút. - WI-FI zona Poloha: - penzión sa nachádza na okraji Plzne pri výjazde na Striebro.

Pension Jeník - penzión - kapacita ubytovania je 5 izieb.

Rekreačne športové a vzdelávacie centrum - jazdiareň, ustajnenie koní, vychádzky, jazdectvo - hipostanica - penzión, penzión, ubytovanie - kaviareň - wellness.

Penzión Vion sa nachádza na západnom predmestí Plzne na cestnej trase smerom na Striebro, Rozvadov, cca 100m za hotelom York.Od centra je vzdialený približne 5km, v dosahu MHD a spojenie ČD, 10 min.od nákupného centra Borské polia. Penzión sa nachádza neďaleko priehrady Hracholusky, v blízkom okolí sa nachádza Benediktínsky kláštor Kladruby, ...

Hotel - ubytovanie - reštaurácia - wellness služby, sauna, vírivka, posilňovňa.

Jazdiareň Nicol - ubytovanie - organizovanie konských táborov.

Penzión - ubytovanie - 2 dvojlôžkové izby s vlastným príslušenstvom a možnosťou 2 prísteliek v každej izbe.

Ubytovanie v apartmánoch - 2 dvojlôžkové apartmány s možnosťou prístelky pre 2 osoby - kuchynská linka, kúpeľňa.

Hotel - ubytovanie, kapacita hotela je 60 lôžok. - reštaurácia.

Apartmány u Volencov - ubytovanie v súkromí.

Hotel pri Zvone sa nachádza v blízkosti plzenských pamätihodností.

Penzión a reštaurácia ponúka: - ubytovanie 32 lôžok - každodenné raňajky - reštaurácia 60 miest - salónik 40 miest - obedy, večere - rodinné oslavy - firemné večierky - gril párty - rybolov - cykloturistika - firemné školenia - fitness - wifi free - možnosť ustajnenia koní priamo na našom statku, ktorý je súčasťou penziónu