Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Horský hotel ponúka ubytovanie v 2 a 4 lôžkových izbách v príjemnom prostredí v CHKO Jizerské hory pri priehrade Souš. V zime je hotel nástupným miestom na Jizerskú magistrálu av lete je ideálnym miestom na cykloturistiku.

Služby: - firemné cestovanie - teambuilding - firemné eventy

Služby: - cestovná kancelária - incentívna a kongresová turistika v ČR aj v zahraničí

Zaistenie: - kongresová turistika - kongresové sály.

Hotel U Šemíka - ubytovanie v hoteli rodinného typu v centre Prahy - reštaurácia.

Cestovná agentúra - zameranie na pobyt v golfových areáloch - zážitky na krásnych miestach spojených s golfom, nielen v Českej republike.

Činnosť: - produkčná, marketingová, mediálna a cestovná agentúra - zaisťujeme konferencie, workshopy, firemné večierky, výročné zasadnutia, školenia - incentíva - public relations - propagačné akcie...atď.

Služby: - preklady, tlmočenie, výučba ruština, ruský jazyk - preklady angličtina

Služby - prehliadky Prahy so sprievodcom - sprievodcovské služby.

Služby: - ubytovanie v moderných bytoch v bytovom dome - ubytovňa

Služby: - kreatívna agentúra zameraná na eventy - firemné akcie - teambuilding - večierky, plesy

Cestovná agentúra - ponuka zájazdov. Služby - tuzemská a medzinárodná autobusová doprava - prenájom autobusov, obytných vozov

Online katalóg hotelov, priestorov a dodávateľov pre firemné akcie, tipy na programy a teambuildingy, kalkulácie na stiahnutie.

Služby: - športový marketing - reklamné služby v športe

Služby - zásadné informácie o cestovnom ruchu Slovinska - rady a tipy na aktívnu dovolenku, kultúrne pamiatky a história.