Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Penzión: - kapacita 55 lôžok - spoločné sociálne zariadenie.

Chalupa U STRATENÉHO KOCÚRA: - 2 apartmány s vybavenou kuchyňou - vlastné sociálne zariadenie - spoločenská miestnosť s kachľovou pecou a biliardom - sauna - úschovňa lyží a bicyklov - možnosť grilovania - krytá pergola - pieskovisko - kúpacie jazierko - tenisový a volejbalový kurt - parkovanie na pozemku majiteľa - WI-FI.

Ubytovanie na súkromí - štvorlôžkové izby v rodinnom domčeku vybavené kúpeľňou, WC, kuchynkou a televíziou - parkovisko.

Chalupa - kapacita 6 lôžok - kúpeľňa a splachovacie WC - vybavená kuchyňa - farebný televízor - rádio - na dvore posedenie s krbom a grilom.

Komplex Mlynhotel 1, 2 Ubytovanie: -kapacita 60 izieb -celkom 150 pevných lôžok -izby - televízia, vane, sprchy, WC, telefón -2x reštaurácia (75 a 60 miest) -3 konferenčné sály a 2 menšie salóniky až pre 350 osôb -lobby bar s krbom -pstruhový rybníček -detský kútik -bazén -detský bazénik -letná terasa pri pstruhovom rybníčku -domáca ...

Cestovná kancelária. Člen ACK* SR (Asociácia cestovných kancelárií). Služby: -predpredaj cestovných lístkov na medzinárodné autobusové linky EUROLINES.

Konferenčné centrum a fabrika hotel****. Služby: -ubytovanie -hotel -reštaurácia -komfortné ubytovanie v štvorhviezdičkovom štandarde -možnosť organizovania konferencie -konferenčná technika -parkovanie pred hotelom, v podzemnej garáži -wellness.

Penzión Studnice. Penzión - kapacita 10 lôžok - bezdrôtové pripojenie k internetu.

Prenájom novopostavenej chalupy na okraji obce v pokojnej dedine na Vysočine v CHKO Žďárské vrchy ponúka komfortné zázemie pre rodiny s deťmi aj vyznávačov aktívneho odpočinku. V okolí nájdete mnoho turistických trás a cyklotrás, v zime sú v okolí udržiavané bežecké stopy, ľahko dostupných je niekoľko zjazdoviek. Za chalupou je veľká oplotená ...

Hotel Rytiersko*** Ubytovanie. Reštaurácia. -salónik. Služby: -bazén, sauna.

Služby: -ubytovanie. Celoročne: -rekreácia -školenie -semináre -zájazdy -svadobné hostiny -rekondičné pobyty.

Hotel FARMA***. Služby: - ubytovanie v dvojposteľových izbách - každá izba má svoje vlastné sociálne zariadenie - reštaurácia, vonkajšia terasa s letným grilom - možnosť organizovania svadieb, školení, firemné akcie.

Areál bývalého mlyna. Ubytovanie: - penzión - štýlové ubytovanie v budove bývalej mlynice: - 1x svadobný apartmán - 2x dvojizbový apartmán pre 5-6 osôb - 1x dvojlôžková izba - 1x šesťlôžková izba. Všetky izby majú vlastné sociálne zariadenie. Reštaurácia. Možnosť organizovania súkromných akcií: - svadby, vonkajšie ...

Služby: -ubytovanie s celkovou kapacitou 21 lôžok -jednacia miestnosť pre 16 ľudí -reštaurácia -občerstvenie( obedy, večere) pre väčšiu skupinu ľudí prostredníctvom cateringovej spoločnosti -lobby bar -posedenie vonku medzi fontánami v letných mesiacoch -organizácia dopravy na rôzne miesta v okolí, tenis, kone, kúpanie, ...

Penzión U Prameňa Vám ponúka celoročné lacné ubytovanie uprostred chránenej krajinnej oblasti Žďárské vrchy v obci Tri Studne. Penzión disponuje aj vlastnou reštauráciou, kde Vám môžeme na ubytovanie ponúknuť raňajky, polpenziu či plnú penziu. Môžete si u nás však dať napríklad v rámci celodenného výletu aj výborný obed z nášho rozmanitého menu.

Služby: -penzión -reštaurácia -jazdiareň -ustajnenie.