Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Novo zrekonštruovaná reštaurácia v prvorepublikovej pôvodnom štýle Tuskulum - kapacita 60 osôb + sála 120 osôb a pivnica: - varíme z čerstvých surovín, potravín od regionálnych dodávateľov - mäso, ryby, zelenina - každé dva týždne meníme menu podľa sezóny. Prenájom pre firemné akcie, súkromné akcie. Svadobné hostiny: - k dispozícii 2x ...

Reštaurácia a penzión Vizovice. Príjemné posedenie s kvalitnou kuchyňou v nefajčiarskej reštaurácii: -možnosť svadieb, rautov, osláv, trachty, firemných akcií -projekcia športových prenosov -krytá záhradka s detským kútikom.

Kategória: -kúpeľný a liečebný dom, hotel s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -jednolôžkové, dvojlôžkové, trojlôžkové a štvorlôžkové. Vybavenie objektu: -reštaurácia, bar -bazén - voda ošetrená ozónom.

Reštaurácia u Tonka je nefajčiarska reštaurácia: - kapacita 60 osôb, - salónik pre 20 osôb, - valašské špeciality, domácej kuchyne, - denné menu Letná záhradka od mája do septembra: - kapacita 80, - zbierka starožitností, - catering. Ubytovanie v penzióne: - 2x štvorlôžková izba, - dvojlôžková izba - apartmán

Dopravná psychológia- vyšetrenie psychickej spôsobilosti na riadenie motorových vozidiel Cestovná agentúra: -výber dovolenky podľa zadaných kritérií klienta z ponuky všetkých cestovných produktov na trhu SR

Petra Hlavičková poskytuje ubytovacie služby v apartmáne, ktorý sa nachádza v centre mesta Luhačovice v nájomnom dome.

Hotel. 10pokojů s vlastnou kúpeľňou. Usporiadame svadby, súkromné oslavy i firemné akcie. K dispozícii školiaca miestnosť. Pri hoteli je detské ihrisko

Hotel Kryštál. Zloženie izieb: - 12x dvojlôžková - 2x apartmán. Wellness centrum: - whirlpool - sauna - masáže.

Predaj, požičovňa, bazár, e-shop a servis: - podvodných puzdier pre fotoaparáty, mobily a videokamery - ďalšie fotopríslušenstva: podvodné blesky, svetlá, predsádkové objektívy, základne a ramená, filtre, vodotesné kufre a brašne, ... - kurzy potápania Potápačské a suchozemské expedície do celého sveta: - potápačská expedičné loď SEA ...

Penzión. Zloženie izieb: - 1x dvojlôžková izba - 2x apartmán pre dve až štyri osoby - apartmán má dve samostatné oddelené spálne s dvojlôžkami. Hosťom je k dispozícii ZADARMO bezdrôtové pripojenie na internet (WI-FI). V areáli posilňovňa. Požičovňa in-line korčúľ. Strážené parkovisko v uzavretom areáli penziónu.

Reštaurácia s kapacitou 70 miest. - valašské špeciality a medzinárodnú kuchyňu - možnosť organizovania firemných akcií vrátane osláv Ubytovanie v 7 dvojposteľových izbách a 2 apartmánoch s WC, kúpeľňa, televízia, minibar aj bezdrôtové pripojenie k internetu.

Piváreň a nefajčiarska reštaurácia na Podhorí. Nájdete u nás aj detský kútik. Oddelené salóniky pre súkromné akcie Na čape 10 druhov pív.

Hotel VIOLA sa nachádza v pokojnej mestskej časti Biela štvrť v centre kúpeľov Luhačovice. Funkcionalistická vila postavená podľa návrhu architekta Bohuslava Fuchsa bola zrekonštruovaná a zmodernizovaná. Neďaleko sa nachádza prameň liečivej vody Aloiska, v centre mesta stretnete Vincentku a ďalšie. V objekte je 9 dvojposteľových izieb vrátane 2 ...

Sprievodca, ktorý ponúka výpravy do exotických - napr. Bolívia, Ekvádor, Chille, Kolumbia, USA, Panama, Nikaragua, Kostarika, Venezuela, Island, Nový Zéland Rodinné programy a akcie na zákazku pre menšie skupiny, ktorým pripravím program priamo na mieru.

Organizujeme zájazdy, víkendové pobyty v Alpách, teambuildingové akcie.

Penzión Oáza sa nachádza v kúpeľnom meste Luhačovice na hlavnej triede neďaleko od vlakovej a autobusovej stanice. Ponúkame Vám ubytovanie v 2 lôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením. Súčasťou penziónu je reštaurácia, cukráreň, bufet, v letných mesiacoch aj posedenie v záhradke s vonkajším grilom.

Vodácka cestovná kancelária: -vodácke zájazdy na Alpské rieky. Požičovňa: -nafukovacie člny: Pálava, Baraka, Rio -plastové kajaky -vodácke potreby: -neoprénový oblek, vodácka bunda a vesta, prilba, vak, fúkacia pumpa, pádla.

Autocamping, autokemp. - ubytovanie štvorposteľové aj päťlôžkové chatky, - miesta pre 100 stanov a prívesy 50 karavanní - v areáli je reštaurácia a ohnisko - chatky 33 - 128 lôžok - denné menu - priehrada 100m - aquapark 5 min.