Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Spoločnosť Žernosecké vinárstvo s.r.o. obhospodaruje 31 hektárov vinárskych plôch a ročná výroba vína je v priemere 150 000 fliaš 0, 75 l. Po rozsiahlej oprave zámku a rekonštrukcii celého areálu vinárstva sme rozšírili svoju činnosť o degustácie vína, firemné posedenie pri víne a ďalšie spoločenské akcie pre priateľov Veľkých Žernosiek. Priamo v ...

Mendelova poľnohospodárska a lesnícka univerzita: -správa koľají, menz. ubytovacie zariadenia: Kohoutova 11, 61300 Brno, Štefánikova štvrť Telefón : +420 545 128 310 Fax : +420 545 128 300 J. Babáka 3/5, 61600, Brno Telefón : +420 541 422 051 Fax : +420 541 422 053

Vinice, pestovanie vína a predaj vín - možnosť zakúpenia cez e-shop ubytovanie v apartmánoch nad vínnou pivnicou

Pension v historickom jadre mesta Znojmo ubytovanie v dvoch komfortných apartmánových štúdiách s kapacitou 7 osôb

Ponúkame príjemné a cenovo veľmi dostupné ubytovanie v blízkosti centra mesta Brna. Ubytovanie je možné v jednolôžkovom. dvojlôžkovej a trojlôžkovej izbe. Náš penzión je vhodný pre jednotlivcov, cyklistov aj rodiny s deťmi.

Ubytovanie Merlot v Mikulove s výhľadom na Svätý kopček. Izby sú klimatizované. Ubytovať sa môžete v dvojlôžkových alebo štvorlôžkových izbách alebo apartmáne s vlastnou kuchyňou. Súčasťou izieb je TV, v niektorých chladničky. Všetky izby majú k dispozícii kuchynku na 1. poschodí.

Penzión - izby s vlastným sociálnym zariadením.

Hotel. Ubytovanie: -30 luxusných izieb apartmán s terasou, -SAT TV, minibar, trezor, klimatizácia a WI-FI internet -reštaurácia s vlastnou vinotékou -strážené podzemné garáže. Organizovanie: -svadba, firemný večierok, oslava.

Vinárstvo: -6, 5 hektárov viníc -Ryzlink vlašský -Ryzlink rýnsky -Chardonnay -Muškát moravský -Tramín červený -Sylvánské zelené -Müller Thurgau -Rulandské biele -Rulandské modré -Zweigeltrebe -Svatovavřinecké -modrá Portugal -Pálava a Rulandské šedé. ubytovanie: -30 osôb s barom a sociálnym zariadením, kuchynka na prípravu ...

Kemp Luhy ponúka ubytovanie v bungalovoch, chatkách, vo vlastných stanoch a elektrickej prípojky ku karavanom. V areáli kempu sa nachádza detské ihrisko s hojdačkami, preliezačkami a kolotočom. Mimo ubytovanie nájdete v kempe tiež volejbalové ihrisko a bazén.

Stredná odborná škola energetická a stavebné, Obchodná akadémia a Stredná zdravotnícka škola ako už napovedá jej názov poskytuje svojim študentom komplexné stredoškolské vzdelanie v mnohých zaujímavých odboroch. Našim žiakom ponúkame ako maturitné tak i učebné odbory. Je to napríklad bezpečnosť a ochrana obyvateľov, mechanik elektronik, strojník ...

Hotel Trinity Ubytovanie: - luxusný hotel v centre mesta - izby - 5x nadštandardná izba, 2x apartmán, 5/1, 20/2 - reštaurácia, kaviareň, lobby bar - salóniky.