Chaty a chalupy po celej Slovenskej republike s možnosťou ubytovania. Zvoliť si môžete luxusné chaty s wellness, horské chalupy, chaty s bazénom, lacné chaty alebo chalupy vhodné na oslavu Silvestra. Možnosť krátkodobého prenájmu alebo kúpy objektu.

Horská chata v Starej dedine pri Rýmařove. 6 izieb s kapacitou 6 lôžok. Na každej izbe vlastné sociálne zariadenie.

ubytovanie: - chalupa (4 spálne, 2 až 12 osôb).

Rekreačné stredisko Relaxa. Adrenalínové aktivity. Chata - ubytovanie až pre 95 osôb. Zloženie izieb: - dvojlôžkové až sedmilůžkové. WC a sprchy sú vždy pre niekoľko izieb spoločné. Bar, vonkajšia terasa s grilom. K dispozícii: - vonkajší bazén so slanou vodou - ihrisko na plážový volejbal - dve viacúčelová asfaltová ...

Rekreačné stredisko. Adrenalín park. Sezóna nonstop. Chata - ubytovanie až pre 53 osôb. Zloženie izieb: - dvojlôžkové až šesťlôžkové. Vnútorný vyhrievaný bazén, sauna. V objekte je jedáleň a salónik. Požičiame športové vybavenie. Adrenalín park: - lanové centrum - armygame. Skiareál - lyžiarske stredisko.

Ubytovanie - 602187196. Zloženie izieb: - dvojlôžkové až štvorlôžkové apartmány s vlastnou kuchynkou. SKI areál priamo pri budove - 602711806. 2 vleky, večerné lyžovanie.

Ubytovanie Chata Rozcestník. ubytovanie: - troch samostatné apartmány - kapacita 12 lôžok + 6 prísteliek.