Zháňate ubytovanie? Vyberať si môžete z množstva luxusných aj lacných hotelov a hostelov. Vybrať si môžete hotely s raňajkami, s polpenziou alebo plnou penziou. Hotely sú rozmiestnené po celej Slovenskej republike a ponúkajú vám stabilné zázemie na cestách

Ubytovanie. Hotel má 69 moderne zariadených dvojposteľových izieb so sprchou a WC, telefónom s priamou voľbou, televíziou so satelitnými programami, sušičom vlasov a trezorom (za poplatok). V hoteli sú dve reštaurácie av 6. poschodí pýcha hotela - zasklená vyhliadková vináreň a kaviareň s otvorenou terasou s nádherným panoramatickým pohľadom ...

Hotel: -ubytovanie - dvoj, troj lôžkové izby - na izbách televízor, rádio, kúpeľňa, WC Reštaurácia s terasou: -zverinové a rybie špeciality. Kaviareň. V blízkosti hotela je lyžiarsky areál, trate na bežky.

Hotel: - 86 izieb - ubytovanie v jedno a dvojposteľových izbách, apartmánoch - stravovanie - kúpeľná starostlivosť - soľná jaskyňa - wifi - parkovisko pri hoteli zadarmo - v hoteli je kaderníctvo, kozmetika a pedikúra - organizovanie seminárov, školení, svadieb, osláv.

Hotel: -ubytovanie -stravovanie. Kapacita päťpodlažnej budovy s výťahom je 360 lôžok. Izby sú vybavené televízorom, satelitom, chladničkou, telefónom a sociálnym zariadením. Súčasťou hotela je fitness a telocvičňa.

Hotel: -ubytovanie 1, 5 km od centra Mariánskych Lázní -špecialisti na liečebnú a wellness dovolenku -v okolí hotela rozsiahla botanická záhrada s okrasnými jazierkami i kaskádami -vyhlásená reštaurácia, popoludňajší tanec -parkovisko v areáli.

Ubytovanie: - hotel Reštaurácia.

Hotel - ubytovanie - reštaurácia - wellness služby - možnosť usporiadania spoločenských akcií.

Hotel: -ubytovanie. -reštaurácia -balneocentrum -rehabilitácia.

Ubytovanie, služby: - hotel - reštaurácia - kúpeľné procedúry - wellness

Ubytovanie, služby: - hotel - reštaurácia - kúpeľné procedúry

Ubytovanie: - hotel Služby: - reštaurácia - kaviareň - kúpeľná starostlivosť

Hotel **** -ubytovanie -reštaurácia -liečebné procedúry -wellness procedúry.

Hotel ***** -ubytovanie v dvojposteľových izbách a apartmánoch. -stravovanie -kúpeľné služby -šport, relaxácia.

Hotel: -ubytovanie. Kompletná rehabilitácia: -bazén -sauna. Športy: -tenis -minigolf -turistika -zimné športy.