Zháňate ubytovanie? Vyberať si môžete z množstva luxusných aj lacných hotelov a hostelov. Vybrať si môžete hotely s raňajkami, s polpenziou alebo plnou penziou. Hotely sú rozmiestnené po celej Slovenskej republike a ponúkajú vám stabilné zázemie na cestách

Podhorské rekreačné zariadenie. kapacita hotela je 120 lôžok v 2 a 3 lôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením. V hoteli nájdete školiacu miestnosť, tanečný parket aj bar.

Ubytovanie v izbách a apartmánoch. Stravovanie vo forme polpenzie alebo plnej penzie. Možnosť wellness balíčkov, zľavy na pobyt pre seniorov pre celý rok.

Reštaurácia, bar, cukráreň:, hotel. Stravovanie, steaky, pizza, šaláty, gnochi, bezlepková pizza, domáce zákusky. Ubytovanie 3* hotel.

Horský hotel Kozubová s.r.o. ponúka ubytovanie na vrcholkoch hôr s dokonalým výhľadom. Hotel e nachádza na hrebeni Beskýd v nadmorskej výške 982 mnm. Kapacita hotela v trojlôžkových izbách (+prístelky) s kompletným sociálnym zariadením na každej izbe, wi-fi, TV. Celková kapacita hotela 65 lôžok. Ubytovaní hostia môžu zvoliť v reštaurácii ...