Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Penzión a lazebňa Biely jednorožec. Ubytovanie: - penzión Wellness centrum.

Apartmány Na Starej pošte. Ubytovanie. Apartmán 1, 3+1 -hala -izba (TV, pohovka, truhla) -spálňa (3 postele, skriňa) -kuchyne (kompletné vybavenie, sporák, chladnička, kávovar, varná kanvica, mikrovlnná rúra) -kúpeľňa (sprchovací kút, WC) -parkovisko + kolkáre -pripojenie k internetu. Apartmán 2 -2+1, cca 75 m2 -kuchyňa (kompletné ...

Reštaurácia: -ponuka teplých i studených jedál a nápojov Penzión: -2x dvojlôžkové izby - 1x trojlôžková izba -1x štvorlôžková -1x päťlôžková -každá izba má svoje vlastné sociálne zariadenie. Apartmán pre štyri osoby, vlastné sociálne zariadenie a kuchynka. Wifi.

Penzión: -ubytovanie v dvojposteľových, trojlôžkových a štvorlôžkových izbách -reštaurácia -k dispozícii je areál s plážou, parkoviskom a úschovňou bicyklov.

Ubytovanie: - penzión - kapacita 30 lôžok: - dvojlôžkové až šesťlôžkové apartmány s kuchynkou, kúpeľňou so sprchou a WC. Súčasťou vybavenia penziónu je aj požičovňa bicyklov. Umiestnenie penziónu ponúka široké možnosti pre pešiu turistitku aj cykloturistiku. Pre rybárov je možné zaistiť kvóty.

Penzión: -ubytovanie -reštauračná činnosť. Obchodná činnosť, poľnohospodárstvo.

Kemp Lužnice - ubytovanie v chatách - miesto na stanovanie - státie pre karavany. Truckshow. Ubytovanie U Radostov - penzión - kaviareň.

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia

Penzión: má kapacitu 34 lôžok a to v 3 apartmánoch a 4 izbách. Soc.zariadenie-kúpeľňa a WC vždy pri izbe. Na záhrade vyhrievaný bazén, stôl na tenis, basketbal, detské ihrisko, cyklistika, hubárčenie, vzime bežecké trate a 2 vleky. Okolo veľa pamiatok ako Telč, Červená Lhota, Lanštej, Roštejn a iné. foto na www.penzion.name

Penzión U Čierneho bociana ponúka svojim návštevníkom ubytovanie v príjemnom prostredí rieky Nežárky. Penzión sa nachádza neďaleko mesta Jindrichuv Hradec. Príjemné ubytovanie, štýlová reštaurácia, detský kútik, vonkajšie ihrisko.

Penzión: -ubytovanie v desiatich jedno, dvoj a trojlôžkových izbách s celkovou kapacitou 21 lôžok -vlastné parkovisko.