Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Penzión Brno - lacné ubytovanie U Doležalov ponúka komfortné ubytovanie neďaleko centra Brna v dvojlôžkových izbách s možnosťou prístelky.

Penzión: - kapacita 6 lôžok - pergola s posedením a grilom - ohnisko - pieskovisko - parkovisko v areáli.

Penzión: - 2 jednolôžkové izby - 5 dvojposteľových izieb - 1 apartmán - izby vybavené televíziou, vysokorýchlostným pripojením WiFi, sociálnym zariadením. Indická reštaurácia.

Ubytovanie - fara - kapacita 21 osôb 1 dvojlôžková, 2 štvorlôžkové, 1 päťlôžková a 1 šesťlôžková izba - dvoje sociálne zariadenie - vybavená kuchyňa - terasa pieskovisko, gril - uzamykateľná veranda - pripojenie k internetu - parkovanie na dvore.

Privátne ubytovanie - kapacita 10 lôžok 4 izby - možnosť prístelky - vlastné sociálne zariadenie a kuchynka - pripojenie k internetu - parkovanie pri objekte - nefajčiarske izby - ubytovanie so zvieratami iba po dohode.

Búda - celková kapacita 110 lôžok - ubytovanie v 2 - 4 lôžkových izbách

Apartmán - obývacia izba - 2 spálne s 2 lôžkami - kuchyňa - 2 kúpeľne - WIFI pripojenie - káblová televízia - parkovanie vedľa domu

Penzión - ubytovanie - tri 2 lôžkové izby s prístelkou - sociálne zariadenie na chodbe sprchovací kút, WC - päť apartmánov - každý apartmán s 2 lôžkovou izbou s prístelkou, TV a sociálnym zariadením sprchovací kút, WC - v objekte reštaurácia, terasa, bar, kaviareň, záhradné posedenie, záhradný gril, pieskovisko, záhrada 50 osôb, izby pre 20 ...

Ubytovanie Brno s.r.o. poskytuje krátkodobé alebo strednodobé ubytovanie v 6 vybavených apartmánoch s vlastným sociálnym zariadením a kuchynskou linkou.

Penzión: - kapacita 21 lôžok. Nefajčiarska reštaurácia.

Penzión ***, ubytovanie hotelového typu. - kapacita 15 lôžok - 1, 2, 3 a 4 lôžkové izby - 2 apartmány - izby vybavené kúpeľňou, WC, televíziou so satelitom, chladničkou a internetom - parkovisko.

Penzión na Brnenskej priehrade: - ubytovanie, 11 izieb, 6 dvojposteľových, 5 trojposteľových - stravovanie, reštaurácia, krytá terasa - sprchy, WC na poschodí.

prerušenie: od: 20.2.2013 Sprostredkovanie - ubytovanie v súkromí ako vo vlastných objektoch, tak aj v cudzích v čase konania veľtrhov a výstav v Brne na brnenskom výstavisku. Ubytovanie na súkromí.

Penzión - štvor a päťlôžkové apartmány dvojspálňové s vlastným WC, sprchou, TV, Sat - dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky s vlastným WC, sprchou, TV, Sat - raňajky formou švédskych stolov, večere servírované Reštaurácia - dva krby, nefajčiarsky salónik, cez deň pre lyžiarov funguje ako samoobslužné, tradičné české jedlá a zverinové ...

Penzión - kapacita 22 lôžok - spoločná kuchyňa - k dispozícii gril, samoobslužná pípa - ohnisko

Penzión - kapacita 43 lôžok - 2 dvojlôžkové izby - 4 štvorlôžková izba - 4 štvorlôžkové izby - 1 päťlôžková izba - 3 šesťlôžkové izby - izby prevažne s vlastným sociálnym zariadením - možnosť ubytovania psa - parkovisko - pripojenie k internetu - sauna - masážna sprcha - stolný tenisreštaurácia - kapacita 50 miest - domáca ...

Penzión - kapacita 12 lôžok. 3 a 4 lôžkové izby s možnosťou prístelky s vlastnou alebo spoločnou pre dve izby kúpeľňou -verejné parkovisko pred penziónom - v blízkosti mestský bazén - možnosť raňajok - WIFI pripojenie.

Penzión - kapacita 14 izieb až 36 mís, - ubytovanie s raňajkami.

Penzión - dvojlôžkové a trojlôžkové izby - na každej izbe vlastné sociálne zariadenie, TV, DVD - pripojenie na internet.

Penzión - 4 vybavené dvojlôžkové a trojlôžkové izby - parkovisko - detské ihrisko - izby vybavené sociálnym zariadením.

Reštaurácia, piváreň, záhradka, detský kútik, herňa, bar. Ubytovanie, sauna. Veľkoplošná projekcia, wi-fi.