Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Penzión - kapacita ubytovania 12 lôžok s vlastným sociálnym zariadením - detský kútik - zastrešené vonkajšie posedenie s grilom - parkovanie.

Apartmán Wolkrovka - ubytovanie, 3 samostatné izby po dvoch lôžkach - Wi-Fi pripojenie na internet.

Reštaurácia - možnosť ubytovania, dvojlôžková izba s prístelkou.

Reštaurácia. Penzión: - ubytovanie s raňajkami - apartmány - dvojlôžkové, trojlôžkové a jednolôžkové izby so sociálnym zariadením. Wifi zadarmo. Parkovisko pri penzióne. Požičovňa: - motocykle - bicykle.

Penzión. Hostinská činnosť. Ubytovanie s raňajkami. Reštaurácia. Športové vyžitie v okolí.

Penzión Mašek Penzión: -ubytovanie s raňajkami -kapacita pre 12 osôb v zariadených izbách s vlastným sociálnym zariadením.

Služby: - účtovníctvo - správa nehnuteľností Ubytovanie: - penzión

Náš rodinný penzión sa nachádza neďaleko centra mesta Mariánske Lázně (cca 10 minút chôdze od centra, 5 minút od autobusovej a vlakovej stanice). K penziónu „Holiday“ patrí aj penzión „U prepelice“. Stravovanie je zabezpečené vo vlastnej reštaurácii s tradičnou českou kuchyňou, ďalej ponúkame medzinárodnú kuchyňu, špeciality, záhradnú ...

Penzión: -kapacita 21 lôžok a 3 prístelky. -4 dvojlôžkové a 1 jednolôžková izba. -4 apartmány. -TV, WIFI na izbe. -možnosť jazdy na koňoch v areáli, podľa dohody. Reštaurácia: -kapacita 50 miest. -letná terasa s kapacitou 30 miest. -česká kuchyňa. Chov: -kone EQUUS KINSKÝ.

Rodinný penzión s kapacitou 8 lôžok v 4 dvojposteľových izbách. parkovanie a wifi zadarmo.