Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Vybudovali sme ojedinelé luxusné ubytovanie na zjazdovke so súkromným wellness v Krkonošiach. Apartmán v nadmorskej výške 930 m n. m. prenajímame náročné klientele.

Ubytovanie v rodinnom penzióne v Rokytnici nad Jizerou vhodný na ubytovanie mladých párov, ktorí chcú tráviť romantické chvíle na horách. Možnosť ubytovať až 10 párov. Novo zrekonštruovaná polorúbenka v centre turistického strediska 400m od námestia a 400m od lyžiarskeho strediska Studenov vhodná na celoročnú rekreáciu pre rodiny alebo väčšie ...

Ubytovanie na súkromí v 4 priestranných apartmánoch. Letná aj zimná lyžiarska dovolenka na slovenských horách. Týždenné aj víkendové pobyty. Vhodné pre rodiny s deťmi. Celková kapacita - 18 osôb. Lyžiarske vleky do 10 minút autom alebo skibusom. Parkovanie priamo v objekte.

Penzión - ubytovanie v 5 apartmánoch - k dispozícii je internetové pripojenie k internetu - je možné využiť splečenskú miestnosť s barom.

Ubytovanie: - drevenica - dva samostatne prístupné apartmány

Záhradná architektúra - projekty, návrhy a realizácia záhrad. Woodhouse - ubytovanie v apartmánoch.

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia Penzión a hostinec pri Háskoch Františkov 42 tel.: 481 522 662, 736 759 197

Ubytovanie, penzión: - štvorlôžkové, trojlôžkové a dvojlôžkové izby - kapacita 85 osôb