Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Rodinný penzión za Budvarom: -ubytovanie -každá izba vybavená vlastným WC a kúpeľňou, TV a sat, mikrovlnou rúrou -WIFI pripojenie - parkovacie státie v objekte - parekovanie v garáži.

Penzión U Šípku - rodinný penzión s reštauráciou.

Nožiarstvo. Výroba: -exkluzívne nože-sendvičové nože pre lov a voľný čas - etnické nože. Predajná galéria: -továrni vyrábané nože z celého sveta -brúsky. Romantické ubytovanie.

Ubytovňa Pri stanici Ubytovňa: - lacné ubytovanie v centre mesta v blízkosti autobusového a vlakovej stanice. Nonstop recepcia. Oplotené parkovisko s kamerovým systémom. Wi-fi internet. Poľnohospodárska výroba a poľovníctvo.

Služby: - reštaurácia - salónik (25 miest) - penzión

Chata pri Lipne Prenájom rekreačnej chaty Lipno. Ubytovanie pre rodiny s deťmi v chatovej oblasti Kobylnice, Lipno nad Vltavou.

Penzión Červené Blato - kapacita 45 lôžok - 2, 4 a 5 lôžkové izby s možnosťou prísteliek - kapacita 45miest - česká a medzinárodná kuchyňa - možnosť organizovania akcií, svadieb Reštaurácia - kapacita 45 miest - česká a medzinárodná kuchyňa - možnosť organizovania akcií, svadieb - vonkajšia terasa pre 30 osôb.

Poskytujem ubytovanie pre 1 až 7 osôb. Plne vybavená kuchyňa, TV-DVD, internet možný, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Súčasťou stavania je pohostinstvo s predzáhradkou, ohniskom, pieskoviskom pre deti.

Služby: - stavba plotov - tryskanie - lakovanie - predaj nadnormatívnych zásob v oblasti strojárstva a priemyslu (stroje, motory, čerpadlá..atd) - prevádzka ubytovne

Motorest: -ubytovanie -dvojlôžkové izby s kompletným sociálnym zariadením, televízia -free wifi -reštaurácia -50 miest -bezbariérové prístupy -nefajčiarske salóniky 30 a 35 miest -letná terasa pre 40 miest. Uzavreté vlastné parkovisko.

Autokemping - ubytovanie v chatkách - stanovanie - reštaurácia.

Reštaurácia: -ponuka teplých i studených jedál a nápojov Penzión: -2x dvojlôžkové izby - 1x trojlôžková izba -1x štvorlôžková -1x päťlôžková -každá izba má svoje vlastné sociálne zariadenie. Apartmán pre štyri osoby, vlastné sociálne zariadenie a kuchynka. Wifi.

Penzión: -ubytovanie v dvojposteľových, trojlôžkových a štvorlôžkových izbách -reštaurácia -k dispozícii je areál s plážou, parkoviskom a úschovňou bicyklov.