Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Hotel - ubytovanie - reštaurácia - konferenčná sála, salóniky - relaxačné centrum.

Penzión: -ubytovanie -reštauračná činnosť. Obchodná činnosť, poľnohospodárstvo.

Kemp Lužnice - ubytovanie v chatách - miesto na stanovanie - státie pre karavany. Truckshow. Ubytovanie U Radostov - penzión - kaviareň.

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia

Prevádzkovanie hotela Írska Žízeň.

Hotel: -ubytovanie v 30 izbách -izby sú vybavené TV, telefónom, kúpeľňou sa sprchovacím kútom a WC -reštaurácia s prevažne českou kuchyňou -k dispozícii kongresová sála až pre 100 osôb a ďalšie tri salóniky s kapacitou 30, 20 a 10 miest -hotelové wellnes centrum.

Hotel. Ubytovanie: -kapacita 50 lôžok -jednolôžkové, dvojlôžkové a trojlôžkové izby s WC**, sprchou a farebnou TV** -jednoduché izby -spoločná kúpeľňa a WC** na poschodí. Reštaurácia. Služby: -nonstop predaj drobného tovar na recepcii hotela -v letných mesiacoch posedenie v záhradke pred hotelom s obsluhou ...

Penzión: má kapacitu 34 lôžok a to v 3 apartmánoch a 4 izbách. Soc.zariadenie-kúpeľňa a WC vždy pri izbe. Na záhrade vyhrievaný bazén, stôl na tenis, basketbal, detské ihrisko, cyklistika, hubárčenie, vzime bežecké trate a 2 vleky. Okolo veľa pamiatok ako Telč, Červená Lhota, Lanštej, Roštejn a iné. foto na www.penzion.name

Penzión U Čierneho bociana ponúka svojim návštevníkom ubytovanie v príjemnom prostredí rieky Nežárky. Penzión sa nachádza neďaleko mesta Jindrichuv Hradec. Príjemné ubytovanie, štýlová reštaurácia, detský kútik, vonkajšie ihrisko.

Prvý autokemping v ČR, ktorý v roku 2006 obdržal Ekoznačku EU, označujúcu ubytovacie služby s vysokými štandardmi kvality a šetrnosti voči životnému prostrediu. Kemp: -ubytovanie vo Vašich stanoch či karavanoch priamo na brehu Staňkovského rybníka, alebo v boxoch s prúdom a vodou, alebo v prenajatých karavanoch -bezbariérová budova ...

Penzión: -ubytovanie v desiatich jedno, dvoj a trojlôžkových izbách s celkovou kapacitou 21 lôžok -vlastné parkovisko.

Penzión: -ubytovanie -farebná televízia v každej izbe -vyhlásená kuchyňa -posedenie na terase -úschovňa bicyklov -parkovanie vo dvore.

Penzión. Ubytovanie: -40 lôžok -12 dvoj až štvorlôžkových izieb s kúpeľňou a WC. Reštaurácia: -45 miest. Rodinná dovolenka, školenia, školy v prírode. Celoročná prevádzka.

Rodinný hotel: -ubytovanie v trojhviezdičkovom hoteli -izby sú vybavené TV, SAT, WiFi a telefónom -v objekte zimná záhrada s bazénom, sauna, masáže -rybia reštaurácia -možnosť organizovania školení, večierkov, osláv, svadieb -okolie vhodné pre cyklistov.