Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Naša firma zabezpečuje ubytovanie, prenájom nebytových priestorov a prenájom parkovacích miest v mestách.

CITYHotelBrno, s.r.o. poskytuje ubytovacie služby.

Ubytovanie, reštaurácia, vínna pivnica v Mikulove na južnej Morave

NOBLE FAMILY s.r.o. prevádzkuje hotel, jazdiareň a realizuje stavby a iné akcie.

Cola - transport, s.r.o.: - reštaurácia, ubytovanie, penzión Štýlová reštaurácia: -bohatá ponuka jedál vr. zverinových, plzenského piva a juhomoravských vín -letná záhradka, jedlá z grilu a udiarne -kapacita 120 miest -lovecký salónik s krbom, 45 miest -možnosť organizovania školení, svadieb, promócií, maturitných večierkov a ...

EXPRES ATACK s.r.o. ponúka ubytovanie: -nocľah v dvoch, troch a štvorlôžkových izbách -celková kapacita je 27 lôžok -kuchyňa -4x WC a 3x sprcha -ubytovňa pre montérov, robotníkov - zastrešená pergola -internet cez WIFI zadarmo. Penzión, penzión: -jedno, dvoj a troj lôžkové izby s vlastným WC a sprchou -predsienka a ...

Randeslav s.r.o. poskytuje ubytovanie a disponuje priestormi vhodnými na organizovanie podujatí, konferencií, plesov, svadieb i prednášok.

Činnosť: - nákladná autodoprava - špedícia - zemné práce - žeriavnícke práce - stavebná činnosť - catering Ubytovanie, služby: - penzión - motorest - reštaurácia

DHK NEMO s.r.o. prenajímajú apartmány v centre Brna.

Na Streláku s.r.o. prevádzkuje Penzión Design Apartments in Park v Brne, kde sa organizujú svadby a ďalšie akcie.

Mgr. Ilona Kučerová poskytuje ubytovanie Pod Javorovým – ubytovanie v srdci Beskýd. Prevádzkuje dve chaty - Sova a Líška.

Andrea Šedivá zabezpečuje ubytovanie v Apartmáne s terasou Říčky. Jedná sa o luxusný mezonetový 3 + kk apartmán pre 6 osôb, ktorý je súčasťou moderného horského komplexu v centre obce Říčky v Orlických horách. - plne vybavené - s televíziou, rozkladací jedálenský stôl a plne vybavený kuchynský kút vrátane umývačky riadu. V kúpeľni s toaletou ...

LA Gryc gastro s.r.o. prevádzkuje hotel HoteArte**** v Brne s komfortnými dvoj až štvorlôžkovými izbami a wellness službami.

Wellness rezort s.r.o. prevádzkuje wellness hotel s kúpeľnými službami, masážami, saunami a mnoho ďalšieho.

Hotel ****, ubytovanie: 105 štýlovo zariadených klimatizovaných izieb kat. Standard, Superior, De Luxe -Zahradní reštaurácie "Le Grand" -4 klimatizované konferenčné miestnosti -hotelová sauna a fitnes -Casino -wi-fi free.

Služby: -ubytovanie -75 dvojposteľové izby -50 trojlôžkové izby -2 apartmány. Celková kapacita hotela je 308 lôžok a umožňuje pobyt aj pre väčšie skupiny turistov. Z celkového počtu izieb je 35 vybavených kompletným sociálnym zázemím vrátane televízorov a minibarov.

Ubytovňa, ubytovanie: -2, 3, 4 a 5 lôžkové izby vr. posteľnej bielizne a každodenného upratovania -kuchyňa, spoločenská miestnosť, TV, wifi -parkovanie v areáli -reštaurácia 200 m -MHD.