Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Penzión: -ubytovanie s celkovou kapacitou 15 miest -ubytovanie v 2, 3, 4 lôžkových izbách -každá izba má svoje vlastné príslušenstvo (WC, sprcha), mini-bar, TV, SAT -reštaurácia -vonkajšie posedenie, terasa -vhodné pre organizovanie rodinných osláv, svadieb, firemných večierkov.

Ubytovanie: - penzión Reštaurácia. Kaviareň.

Služby: - reštaurácia - penzión Výroba: - knedle tel.: 353 222 141

Hotel: -ubytovanie -služby -stravovanie. Golf Club.

Hotel*: -ubytovanie. Reštaurácia. Lacný hotel.

Hostinec a penzión U Gaštanov. -reštaurácia -ubytovanie. Penzión. Ubytovanie: -5 izieb. Salónik pre 70 osôb: -organizácia rodinných osláv, svadieb, firemných stretnutí. Svadobná hostina s možnosťou ubytovania. Záhradné posedenie. Možnosť grilovania.

Hotel: -ubytovanie v kategórii -k dispozícii sú 5 jednolôžkové a 37 dvojlôžkových izieb, 4 apartmány -luxusné izby -ubytovanie s raňajkami -reštaurácia -služby -stravovanie -masáže -parkovisko -internet -liečebné balíčky.

Hotel: -ubytovanie v trojlôžkových a štvorlôžkových izbách či apartmánoch -celková kapacita je 114 lôžok -k dispozícii je bazén, ihrisko aj parkovisko -wifi pripojenie -masáže -33 izieb. -apartmány, trojlôžkové, štvorlôžkové izby

Služby: -ubytovanie v rodinnom domčeku -k dispozícii jednolôžková izba s príslušenstvom a apartmán až pre 4 osoby.

Ranč Pegas, služby: - jazdiareň - výučba jazdy na koňoch - vychádzky na koňoch - penzión - reštaurácia

Služby: - developerská činnosť Ubytovňa

Hotel na pešej zóne v Karlových Varoch: -ubytovanie -apartmány -dvojlôžkové izby -malý rodinný hotel -reštaurácia.

Hotel***: -ubytovanie -izby so sociálnym zariadením -apartmány -možnosť prístelka -sála s kapacitou 100 miest vhodný pre organizovanie svadieb, rodinných osláv alebo firemných školení či konferencií. Reštaurácia. Ubytovanie v chatkách. V okolí hotela je bohaté športové vyžitie v letnom aj zimnom období.