Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Hotel **** - ubytovanie v 8 apartmánoch a 1 dvojlôžkovej izbe - izby vybavené chladničkou, trezorom, TV, SAT, telefónom, pripojením na internet, kompletne vybavenou kúpeľňou s vaňou a sprchou.

Ubytovacie a reštauračné služby: -hotel*** -ubytovanie pre 27 osôb na jednolôžkových a dvojlôžkových izbách vybavených satelitnou televíziou, minibarom, WC a kúpeľňou. -reštaurácia -salónik -záhradná reštaurácia. Možnosť rekreácie, atraktívne miesto v centre Mariánskych Kúpeľov. V bezprostrednej blízkosti lyžiarsky svah s ...

Hotel **** - kapacita 57 lôžok - 22 dvojposteľových izieb - 2 apartmány s krbmi - vlastné parkovisko a garáže - čajovňa - hotelová saunavybavenie izieb - predsieň so šatníkom - kúpeľňa s vaňou alebo sprchovacím kútom - TV/SAT.

Apartmány - ubytovanie vybavené kúpeľňou a obývacou izbou s kuchynským kútom, mikrovlnou rúrou, riadom, chladničkou, sporákom, TV, SAT - WIFI pripojenie - parkovisko.

Penzión - ubytovanie. Ranč, chov a ustajnenie koní.

Penzión - ubytovanie v apartmánoch - reštaurácia - wellness, soľná jaskyňa, sauna - vináreň.

Ubytovanie, služby: - hotel - reštaurácia - wellness - kúpeľný liečebný program

Reštaurácia. Golfové ihrisko. Golfový klub. Penzión.

Veľkostitek Manský Dvor, ubytovanie: - penzión

Kúpeľné domy, služby: - ubytovanie - liečebné pobyty - wellness