Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

HOSTINEC Vo dvore - pivovar - reštaurácia - penzion, ubytovanie.

Lacné a čisté dlhodobé alebo krátkodobé ubytovanie pre zamestnancov, cudzincov, turistov alebo študentov neďaleko centra Ostravy.

služby - škola v prírode - zaistenie ubytovania.

Zámok Zábřeh je unikátnym hotelom, ktorý sídli v renesančnom zámku zo začiatku 16. storočia a ponúka historické izby so stropmi z drevených trámov a s podlahovým vykurovaním. Je tým pravým pre usporiadanie svadby na zámku alebo pre príjemne strávené romantické ubytovanie. Využiť môžete víkendového pobytu alebo wellness služieb pre dvoch, kde si ...

Naša firma ponúka ubytovanie v centre Ostravy., Je možné u nás zakúpiť raňajky, obedy aj večere, ponúkame skvelé tankové pivo zn. Radegast.

Realitný servis - ubytovanie pre študentov v rekonštruovanom objekte v Ostrave.

Vínne a pivné kúpele na Stodolní - pivné kúpele - vínne kúpele - masáže - bankovanie - tantrická masáž - relaxačné a orientálne masáže - čokoládová masáž - infra sauna - ubytovanie

Hotel. Ubytovanie: - 3 jednolôžkové a 9 dvojlôžkových izieb vybavených v trojhviezdičkovom štandarde, s vlastným sociálnym zariadením, TV, WiFi, telefónom. Reštaurácia: - stravovanie - kapacita 80 osôb.

Ubytovanie v hoteli v jednolôžkových, dvojlôžkových a trojlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením. Stravovanie v hotelovej reštaurácii a parkovanie pred hotelom.

Ubytovanie vo vile a apartmánoch neďaleko hudobných, športových a kultúrnych podujatí v Ostrave. Na hostí čakajú komfortné izby s pohodlnými matracmi. Parkovanie zadarmo pred apartmánom-

Ubytovanie v pokojnej vilovej štvrti v Ostrave v penzióne Moon. K dispozícii sú 3 apartmány až pre 13 osôb a izby pre dvoch. Izby sú vybavené uteráky, toaletnými potrebami, v kuchynke nájdete jar, utierky aj hubky na riad. Parkovanie pred penziónom zadarmo.

Harmony Club Hotel Ostrava je novo zrekonštruovaný štýlový business hotel, ktorý vďaka svojej polohe v blízkosti centra mesta ponúka svojim klientom ideálne miesto pre firemné rokovania a odpočinok počas služobných aj súkromných ciest. Hotel disponuje 153 pohodlne zariadenými izbami. Hotel Harmony Club Ostrava ponúka kvalitné a cenovo dostupné ...

Ubytovňa Laguna Mariánskej Hory - lacné ubytovanie - nocľah.