Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Penzión Koral ponúka ubytovanie: - penzión v pokojnom prostredí - samostatné izby jednolôžkové, dvojlôžkové, trojlôžkové - súčasťou izieb je kúpeľňa, WC, TV.

Reštaurácia a penzión Kaspec: - penzión s celoročným ubytovaním: - jednolôžkové, dvojlôžkové, trojlôžkové izby. Country reštaurácia: - minútky - česká kuchyňa - cestoviny, šaláty. Antik restaurant - po-ne 11-23: - pizzeria, pizza.

Hotel *** - jednolôžkové a dvojlôžkové izby s vlastným sociálnym zariadením - biliard - parkovisko - možnosť pripojenia k internetu - bowling - šport bar, reštaurácia, záhradná reštaurácia - kapacita 55 miest - možnosť spoločenských akcií - krb

Ing. Zdeněk Toul poskytuje ubytovňu. Predaj, servis: - štvorkolky.

HESPERIA HOTEL, s.r.o. poskytuje ubytovanie: - hotel *** - 58 izieb - reštaurácia - bar - salóniky (pre 40 a pre 50 osôb), pre 100 osôb klimatizovaná sála - internet room, wifi zadarmo - garáže - parkovisko.

Spoločnosť RAUTY s.r.o. prevádzkuje výrobňu lahôdok U Labužníka: - šaláty - obložené misy - chlebíčky - aspiky - bagety - knedle. Catering, gastronomické služby: -rauty, recepcia, bankety, garden party, firemné večierky, svadby, promócie, spoločenské akcie na kľúč. Reštaurácia Gardenpark Penzión.

Penzión U Sempry poskytuje lacné ubytovanie: -kapacita 102 lôžok -jedno, dvoj a troj lôžkové izby -izby sú umiestnené v bunkách-v jednej bunke dve izby, WC, sprcha s umývadlom -na poschodí je spoločná kuchynka -na prízemí penziónu je reštaurácia s letnou záhradou -možnosť parkovania.

Alena Dehnerová poskytuje ubytovacie služby: Výkup, predaj: - starožitnosti.

SP centrum s.r.o. realizujú stavebné práce: - úpravy, vyrovnanie terénu, údržba zelene a ďalšie zemné práce, výkup a predaj stavebnej, automobilovej a úžitkovej techniky, Ubytovacie služby v Přerove: - 15 izieb, - izba pre 2 - 4 osoby. Prenájom skladových priestorov, realitné služby.

Minihotel UNO poskytuje ubytovanie v rodinnom penzióne, ktorý poskytuje: - kompletne zariadené bytové jednotky (1+1-aprtmán, 1+kk-štúdio) - kapacita 4 byty-8 lôžok a možnosť 3 prístelky - raňajky na izbu, telefónne a faxové služby.

Reštaurácia a penzión GARNET má: - kapacita izieb 22 lôžok - dvojlôžkové, trojlôžkové izby - malý apartmán 5 lôžok - veľký apartmán 5 lôžok - raňajkové menu na objednávku - zvieratá povolené - parkovanie pri objekte (el. strážené) Reštaurácia: - gurmánske rauty - svadby - promócie - firemné posedenie.

Vladan Stebel prevádzkuje reštauráciu a penzión U Strhaného klampiara.

Kraličák, s.r.o. prevádzkuje lyžiarsky areál Králičák a ubytovanie v penzióne Kraličák. Areál: - Staré Mesto 788 32, Hynčice pod Sušinou č.p. 123.

Jana Lorencová poskytuje ubytovanie: - štýlový penzión v historickom jadre Olomouca - apartmány pre dve, tri a štyri osoby - pes povolený - terasa - parking

Spoločnosť ARCUS FAM s.r.o. poskytuje ubytovanie pre študentov: -kapacita 12 osôb -4 dvojlôžkové izby a 2 dvojlôžkové apartmány -spoločná kúpeľňa a WC pre dve izby -kompletne zariadená kuchyňa -spoločenská miestnosť s jedálňou -záhradné posedenie -možnosť parkovania.

Miloslav Landa prevádzkuje krčmička s kapacitou 24 miest. Veľká plazmová televízia - možnosť sledovania športových stretnutí. Minútková kuchyňa, pečené kolená, čapované pivo Kozel 11, nealko a alko nápoje, miešané koktaily za ľudové ceny V letnom období prevádzkujeme vonkajšiu záhradku s posedením. Možnosť organizovania večierkov a rodinných ...

PG-servis, a.s. poskytuje ubytovanie v Hotel Valáškov Grunt. Hotel sa nachádza v príjemnom dedinskom prostredí neďaleko hradu Bouzov. Ubytovacia kapacita hotela je 63 osôb. ideálne miesto na školenia, semináre, svadby a rôzne ďalšie akcie pre 60-80 osôb. Tiež vedú pražskú realitnú kanceláriu. Služby: - sprostredkovanie predaja a prenájmu ...

Chalupa pod Pradědom ponúka ubytovanie formou prenájmu celej chalupy v pokojnej a ekologicky nezaťaženej lokalite, blízko Karlovej Studánky. Chalupa sa nachádza v CHKO Jeseníky, v oblasti s najčistejším vzduchom v SR. V susedstve starého statku a dreveného kostolíka. Pozemkom preteká horský potôčik. Pekné prostredie v centre malej dedinky - 60 ...

Hostel Lutín pre Vás ponúka ubytovanie, celková kapacita 55 lôžok.

Pension VEŽKA *** poskytuje ubytovanie v penzióne ***: - celková kapacita 54 lôžok - dvojlôžkové, trojlôžkové a štvorlôžkové izby - reštaurácia s kapacitou až 80 miest - kaviareň, bar a recepcia s prevádzkou nonstop - zimná terasa s kapacitou až 120 osôb - bezplatné parkovanie aj WiFi - cyklogaráž - certifikácia Cyklisti vítaní

Hotel S-PORT Véska zaisťuje ubytovanie v hoteli. V areáli je pre návštevníkov reštaurácia, bar, a široká škála športových a spoločenských aktivít? - tenis, bedminton, volejball ai. - wellnes a bazén - bowling, petanque - možnosť požičania elektrobicykla

Hotel Hanácký Dvor poskytuje ubytovanie: - v pokojnom prostredí pôvodnej zástavby hanáckej dediny v Olomouci - kvalitné a lacné štýlové ubytovanie - dlhodobé ubytovanie Olomouc - hotel s bezbariérovým prízemím, bezbariérový hotel - 20 dvojlôžkových a 2 trojlôžkové izby (jeden je prispôsobený pre imobilných návštevníkov a jeden pre ...

IN LIFE - požičovňa lodí Morava -požičovňa lodí -kemp -reštaurácia -letný park -detské centrum zábavy a športu

Hotel Ibis Olomouc Centre je súčasťou medzinárodného hotelového reťazca Accor.

Pension Moravia ponúka ubytovanie: - celková kapacita 10 lôžok - izby-jednolôžková, dvojlôžková, trojlôžková - každá izba má vlastnú kúpeľňu, TV a chladničku - zvieratá povolené za poplatok.