Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Ranč. Ubytovanie v penzióne: - všetky izby, sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, TV so satelitom a WiFi - apartmány s vlastnou kuchynkou s indukčnou varnou doskou, chladničkou a mikrovlnou rúrou. Pre ubytovaných voľne prístupné wellness s fínskou saunou, vírivkou a malou posilňovňou. Štýlová nefajčiarska reštaurácia s kapacitou 40 ...

Klub českých turistov: - pešia turistika -lyžiarska turistika -cykloturistika -organizácia poznávacích jednodenných a viacdenných zájazdov u nás aj do zahraničia -organizácia spoločenských večerov s hudbou -organizovanie stretnutí s cestovali s premietaním filmov a diapozitívov z rôznych ciest . Kategória: -Kamenná chata na ...

Hostinec a reštaurácia: -reštauračné a pohostinské služby Penzión: -celoročné ubytovanie v súkromí

Hotel, ubytovanie. Hostinská činnosť - Plzenská pivnica. Obchodná činnosť - Potraviny pri Kostole. Tipsport, Sazka, Fortuna.

Ubytovanie: - 2, 3, 4 a 6 lôžkové izby turistického typu so sociálnym zariadením na poschodiach a celodenné stravovanie v reštaurácii.

Penzión: - kapacita 25 lôžok - 6 izieb - sociálne zariadenie, TV, internet - parkovanie priamo v objekte - vonkajšie posedenie, možnosť grilovať a opekať - vonkajší bazén - vlastný vlek - volejbalové ihrisko - možnosť jazdy na koňoch - cyklistika, cykloturistika, turistika Organizovanie akcií CHUDNÚME S RADOSŤOU.

Penzión - ubytovanie so stravovaním - pobyty u koní - ustajnenie koní Jazdecký areálpobyty u koní - ustajnenie koní

Kategória: -penzión s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -1x apartmán pre 4-6 osôb - 2 spálne -1x apartmán pre 2-4 osoby - 1 spálňa. Služby: -sauna, fitness, squash. Pohostinstvo: -pizzeria, reštaurácia.

Kategória: -penzión (pension) s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -12 dvojposteľových izieb, vlastné sociálne zariadenie, sprcha, TV - možnosť prístelky. Pohostinstvo: -reštaurácia, krčma, piváreň.

Kategória: -hotel s celoročným ubytovaním a stravovaním Zloženie izieb: -2lôžkové, 3lôžkové, 4lôžkové a 5 lôžkové izby sociálne zariadenie na izbe Pohostinstvo: -reštaurácia s krbom -snack bar -záhradná terasa -moravské a hotelové špeciality Vonkajší bazén v letnej sezóne. Parkovanie pri hoteli bez poplatku. V okolí:wellnes, ...

Kúpeľný dom HUBERT. Ponúkame: -liečebné pobyty. -wellness pobyty.

Penzion pod Chřiby, Ubytovanie v Penzióne pod Chřiby Kroměřížsko: -ubytovanie Chřiby -kapacita 20 osôb -spoločenská miestnosť -tenisový kurt -krytý vyhrievaný bazén od 1.6.-30.9. -možnosť stravovania. Turistika, cykloturistika pre pokročilých.