Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Prenájom: -kancelárske, nebytové priestory. Ubytovanie : 2-4 lôžkové izby, WC a sprchy na chodbe, kuchynka, kultúrna miestnosť, parkovisko.

Ubytovanie v apartmáne a piatich samostatných dvojlôžkových izbách s možnosťou prísteliek. Každá izba má vlastné sociálne zariadenie.

Trojhviezdičkový hotel, ubytovanie. Parkovisko pri hoteli, free wifi, minibar, toaleta, kúpeľňa na izbe, TV. U nás je možné si vziať svojho zvieracieho maznáčika na izbu.

Hotel s celoročným ubytovaním: - wellness hotel uprostred krásnej a nedotknutej prírody CHKO Biele Karpaty - pre rodiny s deťmi, seniorov, zamilovaných, športovcov - 20 dvojposteľových izieb, 4 rodinné suity, 2 1lôžkové.

Kategória: -penzión s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -celková kapacita 50 lôžok: -10x mezonetový apartmán. Vybavenie izieb: -vlastné sociálne zariadenie, kuchyňa, WiFi, TV, SAT. Pohostinstvo: -reštaurácia.

Nefajčiarska reštaurácia, krčma, piváreň: - možnosť organizovania súkromnej či firemnej oslavy. Bezbariérový prístup. Bowlingové dráhy. Ubytovanie v penzióne: - 5x dvojlôžková izba s možnosťou prístelky. Izby sú vybavené LCD televíziou, klimatizáciou, vlastným sociálnym zariadením - sprchou a WC. Bezdrôtové pripojenie k ...

Penzión a Ubytovanie pod kopcom Uherské Hradiště ponúka ubytovanie s možnosťou raňajok. Všetkým hosťom je v našom penzióne voľne k dispozícii kvalitná káva, čaj, WiFi pripojenie + PC ... Penzión sa nachádza priamo v Uherskom Hradišti.

Reštaurácia, ubytovanie v penzióne: -28 lôžok -salónik - svadby, rodinné oslavy, firemné akcie, vianočné večierky, teambuilding, promócie... -riadené degustácie Voľná čas: -lety balónom, cykloturistika, turistika, lyžovanie, paintball, zorbing, aquapark...