Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

V ActivityPark Hotel Všemina prežijete pobyt plný zážitkov, prostredie je vhodné na dovolenku s deťmi aj všetkých, ktorých láka aktívna dovolenka. Ide o hotel s wellness, bazénom, súčasťou je aj vírivka, sauna, detský kútik a aktivity pre deti, ktoré sú súčasťou vonkajšieho ihriska.

Kategória: -Hotel GARNI *** -penzión s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -celkom 30 lôžok -15 jednolôžkových a dvojlôžkových luxusných izieb s možnosťou prístelky, s kúpeľňou a WC, TV, minibar, rádio, telefón, WIFI pripojenie na Internet. Pohostinstvo: -reštaurácia -salón pre 30 osôb. Možnosť organizovania ...

Ranch, ranč, služby: - chov koní plemena Paint Horse - tréning koní - ustajnenie koní - výučba westernového jazdenia - vychádzky do prírody - ubytovanie.

Penzión UNO: -sa nachádza v pokojnej časti Zlína s nádherným výhľadom na lesy. Ponúka: -komfort 3hviezdičkového hotela s prvkami rodinnej atmosféry -klimatizácia, internet, parkovisko, wifi -uspokojí aj tých najnáročnejších hostí. Reštaurácia UNO: - ideálny pre svadby, rodinné oslavy - vyhlásená gastronómia, víťaz Garden food ...

Ubytovanie. - dvojlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením. - k dispozícii je záhrada, letná terasa a parkovisko.

Ubytovanie:18 lôžok - penzión. Služby: - sauna - whirpool - vonkajší bazén - futbalové ihrisko s umelým povrchom - beach volejbal -požičovňa štvorkoliek -stolný futbal -gulečník -stolný tenis -trampolína -minigolf

Závodné stravovanie: -rozvoz jedál a obedov - tel.724903550-denné menu s polievkou-výber zo 4 druhov jedál. Rozvoz na zavolanie nášho tovaru (Fly expres) -výber z jedálnička a nápoja Zloženie izieb: -6 dvojlôžkové -1 trojlôžková+ poschodová posteľ pre 2 -2 štvorlôžková+ poschodové postele pre 3 Vybavenie objektu: -reštaurácia 70 ...

Služby, poskytovanie, prevádzkovanie: -relaxačné štúdio. Ubytovanie na súkromí: -2 dvojlôžkové izby -1 trojlôžkový apartmán.

Galéria vín: Zameriavame sa na veľkoobchodný a maloobchodný predaj kvalitných fľaškových aj sudových moravských a zahraničných vín. Nájdete u nás veľké zastúpenie vín z moravských vinárskych oblastí a okrajovo aj zo zahraničných vín. Máte možnosť veľkého výberu darčekových balení. Môžete u nás navštíviť riadené degustácie, usporiadať malý ...

Vila Šohaj - ubytovanie: - 4 komfortné apartmány - maximálna ubytovacia kapacita je 17 osôb - 20 minút chôdze od kúpeľného námestia - parkovanie zaistené pred domom.

Ubytovanie ** - v štýle domáceho prostredia - dvojlôžkové izby a apartmány - 9x2 dvojlôžkové izby - možnosť prístelky - izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, chladničkou a s možnosťou zapožičania televízora - skupinovým pobytom je k dispozícii príjemné posedenie v bare - parkovanie je zaistené na dvore penziónu - možnosť uschovať ...

Zloženie izieb: -10 trojlôžkových bez WC -1 jednolôžková s WC -2 dvojlôžkové s WC -1 trojlôžková s WC -4 štvorlôžkové s WC -cena: -180,-/lôžko/noc - bez WC -280,-/lôžko/noc - s WC. Kategória: -ubytovňa s celoročným ubytovaním. Vybavenie objektu: -klubovňa -jedáleň -horolezecká stena.

Ubytovanie: - penzión 12 lôžok s vlastným sociálnym zariadením

Rodinné lacné ubytovanie. Kategória: - penzión s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: - 2 x apartmán pre 2-4 osôb - 1 x trojizbový byt pre 4 osoby. - 1 x apartmán pre 2 osoby Služby: - možnosť zapožičania bicyklov, postieľky - parkovanie v uzavretom dvore zadarmo. Spolupracujúci Penzión U Kůdelků - aja.koudelkova@seznam.cz; ...

Hotel, ubytovanie: -kapacita 27 lôžok Reštaurácia, pohostinstvo. Sauna. V blízkosti vlaková stanica, futbalové ihrisko.

Valašský šenk a hotel: -4 dvojlôžkové apartmány -3 trojlôžkové apartmány -1 štvorlôžkové apartmány -5 trojlôžkových izieb + 1 dvojlôžková, sociálne zariadenie na poschodí. -reštaurácia 45 miest -salónik 25 miest -salónik 30 miest -vonkajšia záhradka -bazén -denné menu -parkovisko.

Kategória: - rekreácia, rekreačné stredisko - zariadenie - chata. - penzión - možnosť svadobných a pohrebných hostín, rodinný osláv - lacné ubytovanie v penzióne av chatkách - kapacita 23 miest (6x2, 2x4, 1x3)

Celoročné ubytovanie v Penzióne Mata. Zloženie izieb: -6 dvojposteľových izieb - 3 dvojposteľové izby (letiská), 3 dvojposteľové - pri 2 izbách možnosť prístelky -max. kapacita 16 osôb -na ubytovanie tenisový kurt zadarmo -apartmány -internetové pripojenie Wi-Fi -sociálne zariadenia na izbách. Organizovanie osláv a podujatí.

Penzión a reštaurácia - ubytovanie v dvoch dvojlôžkových izbách s príslušenstvom s možnosťou prístelky a jeden trojlôžkový apartmán s príslušenstvom - reštaurácia s terasou ponúka špeciality, pizzu, šaláty alebo domáce dezerty podľa dennej ponuky.

Hotel Kúpele Zlín - Kostelec.: -kapacita 87 izieb -kongresová turistika -golfové ihrisko -kúpeľné služby -wellness programy -kúpalisko termálne vyhrievané.

Wellness & spa: -luxusný hotel v kúpeľoch Luhačovice -hotel s rodinnou atmosférou -relaxácia s priateľmi, športovanie -firemné akcie, teambuilding, konferencie -wellness pobyty -romantický pobyt.

Služby: - ubytovanie v rodinnom domčeku s vlastným vchodom - dve dvojlôžkové izby, jedna s možnosťou prístelky, každá izba má svoje sociálne zázemie, vybavená kuchynka.