Vyberte si zo širokej ponuky alkoholických destilátov, medzi ktoré patrí whiskey, burbony, brandy, slivovica, hruškovica, marhuľovica. Obľúbené sú aj destiláty pálené z vína, ako napríklad Cognac, Vinjak, Armagnac, Metaxa alebo Gruzinac.

Predaj: - potraviny - zmiešaný tovar

-Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Sprostredkovanie obchodu a služieb Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Predajňa maloobchod: -alkohol, nealko, tabak -likéry, víno, pivo -destiláty -whisky -vodka -rum, tuzemák -vermúty -pálenky, sekty -darčekový alkohol -sirupy -Pepsi, limo -Všetok sortiment pre krčmy a reštaurácie. Veľkoobchod: Mostecká 2220/10, Jihlava.

Internetový predaj alkoholu a nápojmi prémiovej kvality.

Veľkoobchod, maloobchod: - nápoje, potraviny - tovar pre gastronómiu - sudové pivo - alkohol, nealko, víno - slaný program.

Veľkoobchod, Cash and Carry: - pivo - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje. Požičovňa, zapožičanie: - výčapné zariadenie.

Výroba teplonosných kvapalín - teplonosné a technické kvapaliny - čerpanie kvapalín priamo do technologických systémov bez nutnosti ďalšej manipulácie.

Stramis drink. Distribúcia, predaj, e-shop: - alkoholické nápoje - pivo, víno - káva, čaj - nealkoholické nápoje - pochutiny. Požičovňa, zapožičanie: - výčapy.

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Ubytovacie služby -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných ...

Penzión a kemp Javořice - ubytovanie na statku 5 km od Telče, agroturistika, dovolenka na vidieku. Predaj: -med -ovocie -jahňatá na chov, jahňatá jatočné -kožušiny -deky z ovčej vlny -víno -ovocné mušty.

Export, import, e-shop: - energetické nápoje CROWNS - prémiové ruské vodky - kubánsky rum CANEY - ruské čaje - káva CEMATA, vermút PRIMAT.

Predaj: - alkoholické nápoje - víno, vína - oleje - octy

Pestovateľská pálenica. Pestovateľské pálenie ovocných kvasov. Výroba ovocných destilátov.

Výroba destilátov - pravá čistá slivovica Ramska.

Stavebná činnosť: - zatepľovanie - omietky - obklady, dlažby

Spoločnosť VESELÝ GRUNT s.r.o. prevádzkuje pestovateľskú pálenicu a ovocný liehovar, kde vyrába chutný a kvalitný ovocný destilát. V našich ekologických sadoch pestujeme slivky, hrušky a jablone, z ktorých vyrábame pravé ovocné destiláty. Pálime na najmodernejších destilačných kolónach za pomoci tradičných postupov. Okrem ovocných destilátov ...

Predajňa, eshop. Včelárske potreby. Pre včelárov. -medomety, včelie úle, kŕmenie včiel, včelárske rámiky -medzistenia "Stražisko" -potreby pre práce s medom, práca so včelami, práca s voskom -pomôcky chov včelích matiek, ochranné pomôcky -včelárske pomôcky -včelie produkty -propolis, med, medovina, materská kašička, viečky zo včelieho ...

Špecializovaná maloobchodná predajňa na cigary, tabak, humidory, fajky, zapaľovače a ďalšie fajčiarske potreby. Doplnkový predaj kvalitných alkoholických nápojov a darčekového tovaru.

Veľkoobchod: - nealkoholické nápoje - alkoholické nápoje - pivo, víno.

Sme spoločnosť zaoberajúca sa importom miešaných koktailov a nápojového nerozbitného skla od zahraničných partnerov. Dodávame maloodberateľom aj veľkým spoločnostiam. Našou stratégiou je obohacovať český trh kvalitnými a inovatívnymi produktmi, ktoré sú overené spotrebiteľmi inde vo svete.