Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Dizajn a návrhy interiérov - tieniaca technika, nábytok, dekorácie.

Hlavné obory činnosti: -sádrokartony - montáž -realizace interiérov -provádění stavieb, ich zmien a odstraňovanie -inženýrská činnosť vo výstavbe -projekční činnosť.

Návrhy, úpravy, realizácia interiéru, Homestaging, kreatívne dekorovanie. Vymaľovanie interiérov. Svadobné dizajn.

ateliér Železný Architektonická a projektová kancelária. Projekty rodinných domov, bytov, mestských i verejných priestorov, rekonštrukcia, vrátane pamiatkovo chránených objektov.

služby - architektonická činnosť - projektovej dokumentácie.

Realizácia interiérov na kľúč Ponúkam spracovanie luxusných povrchových úprav stien a podláh v moderných aj osobito ladených interiéroch. Ponúkané dekoratívne techniky: • PANDOMO • OIKOS • Betón image • Pohľadové betóny • Metalické efekty • Benátskej štuky • Liate polyuretánové podlahy • Epoxidové nátery Poskytované služby: • ...

služby: - aranžovanie výkladov, interiérov, dekorácie - reklamné nápisy - aranžérka.

Komplexné architektonickú, projekčná a inžiniersku činnosť poskytuje svojim klientom architektonická kancelária pána Ing. arch. Jaromíra Kročák. Zameriavame sa na projekcie rodinných a bytových domov, rekonštrukcie, občianske stavby, hotely ale aj historické stavby. Sídlo ateliéru nájdete na adrese Riegrova 20, České Budějovice. Architektonická ...

činnos - autorizovaný inžinier pre pozemné stavby. Výroba odevov - krajčírstvo, dámske a pánske odevy

služby - návrh a realizácia kuchýň - kuchyne vrátane spotrebičov - návrh, výroba a montáž nábytku.

Poradenstvo pre: -Zdravie životný štýl v duchu FengShui -designerské služby -Pomoc pri vyhľadávaní pozemku -Architektonické návrhy podľa zásad Feng-Shui a geomantie -vyhledávání geopatogénnych zón -jóga, meditácia -masáže atď.

Architektonický ateliér: - architektonické návrhy - spracovanie projektovej dokumentácie - autorský dozor.

činnosť: - stavebná projekcia - architektonické návrhy.

Dovoz, predaj, servis: - motocykle

Som interiérová architektka s rešpektom k životnému prostrediu. Ako dizajnér sa cítim zodpovedná za naše zdravie i prírodu. Mojím odborom je interiérový dizajn bytov a domov, firemných interiérov či iných verejných priestorov. Snažím sa, aby moje návrhy interiérov boli nielen originálne, ale predovšetkým praktické a nadčasové. Pracujem tak, aby ...

Architektonická kancelária. Architektonické a inžinierske činnosti.

-Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Návrhářská, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling

Predaj nábytku, tapiet, záclon aj závesov, garníž, zrkadiel, osvetlenia a bytových doplnkov. Návrhy a realizácie interiérov. Servis pre architektov ..

služby - architektonický ateliér - návrhy interiérov - projekty vodovodov a kanalizácií - inžinierska činnosť - vykonávanie technického dozoru investora.

služby: - autorizovaný inžinier v odbore pozemné stavby - stavebná projekcia - návrhy interiérov - inžinierska činnosť

služby: - umelecký ateliér - maľba - design - architektúra

Postavíme, alebo prestavíme váš domček - vrátane strechy a podkrovia, navrhneme a vytvoríme vašu kúpeľňu na kľúč, vybavíme obývačka ... Tvoríme bývanie podľa vašej predstavy s našou víziou a skúsenosťami. Inšpirujú nás prírodné materiály. Pomôžeme vám splniť si sen o peknom pohodlnom bývaní.

Architektonické služby. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe. Projektová činnosť v stavebníctve. Stavebné projekty.