Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Návrhy interiéru, exteriéru. Dizajn. Bytový designer.

Návrhy interiérov. navrhujeme interiéry s odborným a kreatívnym prístupom podľa štýlu klienta od návrhu po realizáciu. Architektúra, design, art. Detské interiéry. Priemyselný design. Walldesign, autorské maľby na steny. Grafický design.

Štúdio Area. Návrhy interiérov. Návrhy - byty na mieru - komerčné interiéry - nábytkový design Projekčné a architektonické služby.

Návrh interiérov a realizácia stavieb, rekonštrukcia domov a bytov. Návrh, realizácia: -kompletné interiéry. Doplnky, dekorácie a vybavenie interiérov. Projekty a poradenstvo pre súkromné a komerčné účely. E-shop.

Architektúra Interiéry Bytový design Rekonštrukcia Poradenstvo

Architektonické služby, architekt, a územné plánovanie.

Architektonicko - projekčná kancelária. Architektúra, projekcia. -koncepčná príprava -štúdia, ekonomické súvahy -všetky stupne projektovej prípravy -zabezpečenie stanovísk dotknutých orgánov štátnej správy a správcovia inžinierskych sietí -vybavenie územného rozhodnutia, stavebného povolenia, zadania a prípravy stavby -autorský a ...

Návrhy interiérov - dizajnový nábytok VITRA Interiérové osvetlenie XAL tel.: 516 116 925

Grafigké a design štúdio: - grafická podpora pre architektúru, modelovanie, vizualizácia animácie - návrhárske a dizajnérske služby v oblasti výstavníctva, nábytku a mestského mobiliára - návrhy a realizácia obytných interiérov, kancelárskych a obchodných priestorov - realizácia loftových interiérov.

Sprostredkovateľské služby. Špecializovaný maloobchod. Dizajnérska návrhová činnosť. Výroba architektonických modelov. Projektovanie pozemných stavieb.

Stolárstvo, podlahárstvo. Grafický návrh. Zaistíme sklenárske práce, obkladačské práce, vodoinštalačné práce, elektrikárske práce a ďalšie činnosti spojené s vybavovaním interiéru.

Návrhy a realizácia interiérov: -kuchyňa -obývacie izby -kancelárie -verejné priestory -hotely a reštaurácie -kúpeľne -detské izby.

Architektonický projektový ateliér a stavebná firma, engineering. Návrhy, projekty: -koncepcia, urbanizmus -štúdie, návrhy exteriérov, interiérov -projekty (projekcie) pre Územné rozhodnutie, Stavebné povolenie -vykonávacie projekty -vypracovanie rozpočtov stavieb -návrh interiérov vrátane zákazkového nábytku. Inžinierska činnosť: ...

Výroba: -nábytok -sanitárne priečky -šatníkové skrinky a lavičky -atypický interiér -kancelársky typový nábytok -obchodné interiéry.

Firma spĺňa požiadavky na systém manažérstva kvality podľa ISO 9001:2000. Stavba roku 2003 - Najlepší stavebno-architektonický detail. Stavba roku 2009 – Cena verejnosti. Služby: -predinvestičná príprava -urbanistické štúdie -komplexná projektová dokumentácia -inžinierska činnosť -stavebný a technický dozor -štúdie a projekty ...

Dodávame: - kancelársky nábytok - bytový a detský nábytok - školské - kovový a hotelový nábytok - koberce a doplnky. Realizujeme 3D návrhy a kompletný moderný design interiérov. Zaisťujeme dopravu, montáže a opravy nábytku.

Tvorba grafických návrhov expozícií vrátane ich realizácie. Zaisťujeme kompletné vybavenie interiéru expozícií.

Stavebné posúdenie objektov Zameranie stavby Projektová dokumentácia Energetické audity Zaistenie financovania (vybavenie preklenovacieho úveru a pod.)

Telekomunikačné služby, informačné a databázové systémy či internetové aplikácie.

Architektonický ateliér. Štúdia, projekt, architektúra, aj nžinierink, dodávky na kľúč, rekonštrukcia, adaptácia, autorský dozor, výberové konania na dodávateľa, dokumentácia skutočného stavu: -stavby pozemné, občianske, bytové, priemyselné -čerpacie stanice pohonných hmôt, napr. ARAL, OMV -rodinné domčeky, vily, administratívne ...

Poskytovanie poradenských služieb v oblasti pôžičiek, úverov, sporenia a poistenia.

Projekčné práce -návrh výtvarného a priestorového riešenia expozícií a interiérov -vizualizácia architektonických návrhov -animácia -grafické návrhy -projektová dokumentácia, technické riešenie návrhov. Realizácia expozícií.

Svetelná reklama. Veľkoplošná digitálna tlač.

Architektonické návrhy stavieb, architektonické a objemové štúdie, dokumentácia pre územné a stavebné konanie a dokumentácia pre vykonanie stavby včítane autorského dozoru. Návrhy a realizácia interiérov občianskych a obytných budov Celkové projektové spracovanie zákazky od štúdií až po technické riešenie detailov stavebných prác, konštrukcií a ...