Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Služby: -architektonická kancelária -projekčná kancelária.

Komplexný servis pri spracovaní architektonického návrhu stavebného objektu vrátane protipožiarnych riešení až po dodávky hliníkových systémov fasád, okien, dverí, zimných záhrad a fotovoltaických panelov zabudovaných do plášťov budov. Máme pod kontrolou proces vývoja s využitím našej technickej expertízy a našich skúseností: od prvotného dialógu ...

Návrhy a realizácia interiérov. Kalkulácia stolárskych zákaziek a poradenstva.

Realizácia a návrhy interiérov - bytový design: - kuchyňa - obývacie izby - kancelárie - verejné priestory - hotely a reštaurácie - kúpeľne - detské izby. 3D vizualizácia - byty, rodinné domy, predajne, reštaurácie, verejné interiéry. Výroba, predaj: - bicykle.

Projektová činnosť vo výstavbe Architektonická kancelária, ktorá kladie dôraz na individuálny prístup zohľadňujúci miesto stavby a špecifické požiadavky klienta.

Architektonické a projekčné služby so zameraním na nízkoenergetické domy a interiéry. Vykonávame fotorealistickú 3D vizualizáciu individuálnych aj developerských projektov.

Ponúkam návrhy interiérov, nábytku, prípravu na výrobu a spoluprácu s osvedčenými realizačnými firmami, poradenstvo pre výber hotového nábytku a prvkov použitých pre zariadenie interiéru, výber materiálov, farieb a doplnkov. Ponúkam vlastný nábytkový rad s originálnym dizajnom a drevorezbami-moderné prevedenie s retro prvkami.

Vytvárame satelitný vyhľadávací systém záujmových bodov do GPS navigačných prístrojov.

Interiérový dizajnér. Služby: - návrhy interiérov v 3D, v 2D - farebné riešenie interiéru - redesign, restyling - návrhy atypického nábytku.

Návrhy stavieb, rekonštrukcia bytov a domov.

Poskytuje - služby v oblasti zásady organizácie výstavby -architektonické práce - spracovanie projektov zariadenia staveniska Autorizovaný inžinier PRO pozemné stavby.

Inžinierska činnosť vo výstavbe - ZELENÁ ÚSPORÁM Architektonický ateliér - ZELENÁ ÚSPORÁM Návrhy a projekcie - stavby (obytné, sakrálne, ...) - ZELENÁ ÚSPORÁM.

Inžinierska činnosť - konzultácia - poradenstvo - technický dozor stavieb Projekčné a architektonické riadenie - občianska výstavba - kultúrne pamiatky Projekčné a architektonické riadenie - priemyselná výstavba - urbanistické riešenie priemyselných zón a regenerácia brownfieldov - architektonické návrhy priemyselných hál a rozmiestnenie ...

Interiérová tvorba Inžinierska činnosť Architektonické návrhy Komplexná projektová dokumentácia - stavby (obytné, občianske a priemyselných, vrátane prestavieb, rekonštrukcií a rekonverzií).

Návrhy, výroba, obchod, predaj: -vstavané skrine na mieru -kancelárske stoličky, kancelárske kreslá, kuchynské stoličky: -kancelársky nábytok Výroba interiérov na kľúč.