Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Architektonická a projekčná kancelária. Projektovanie pozemných stavieb: - štúdie - projekty pre územné rozhodnutie - stavebné povolenie - realizačné projekty a realizačná dokumentácia stavieb. Inžinierska činnosť: - návrhy a projekty interiérov. Ateliér: - Opava, Olbrichova 13.

Ponúkam projekčné práce a súvisiacu inžiniersku činnosť vrátane komunikácie s úradmi. novostavby, rekonštrukcie, stavebné úpravy, podkrovné vstavaby, zameranie existujúceho stavu objektov, osadenie objektov do terénu. Nová zelená úsporám Architektonické služby

Kuchynské štúdio - dizajnérske práce, výroba, montáž, predaj kuchynských elektrospotrebičov a príslušenstva.

Realizácia komplexných interiérov bytov, rodinných domov, kancelárií, ordinácií a ďalších. Zameriavame sa na exkluzívny dizajn a precízne prevedenie, pracujeme s materiálmi ako je masívne drevo, dyhované materiály, sklo, nerez, prírodný a umelý kameň, Corian a pod. Zaisťujeme vlastnú architektonickú činnosť.

Projekty a realizácie novostavieb i rekonštrukcií. Návrh rodinného domu aj s 3D vizualizáciou. Kompletná projektová dokumentácia. Vybavenie stavebného povolenia. Realizácia a skolaudovaný stavieb. Spolupracujeme so záhradnými architektmi a dizajnérmi. Pomoc s financovaním stavieb.

Výroba: - reklamné polepy - reklamný textil a predmety

Činnosť: - projektová, projektovanie, projekcia - inžinierska. Architekt.

Statická a projekčná kancelária - statické posudky - návrhy a statické posudky konštrukcií všetkých materiálov - statické výpočty základov stavieb - projekčná činnosť, projekty - vizualizácia.

Inšpektor nehnuteľností. Energetické poradenstvo. Architektonické 3D štúdie. Dotačný servis.

Spoločnosť NAZCA, s. R. O. Sa v rámci svojej činnosti venuje návrhom a realizáciám predovšetkým atypických interiérov a exteriérov, spracovanie grafických návrhov a tiež 3D vizualizáciám. Našim zákazníkom poskytujeme komplexné služby od návrhu po realizácie vrátane dodávky dizajnových prvkov. Sídlime v obci Bystřice, okres Frýdek-Místek v ...

Návrh, realizácia, výroba, dodávka, montáž: - interiéry - kancelársky nábytok typový aj atypický - sedací nábytok - kancelársky, konferenčné.

Architektúra, projekčná činnosť. Realizácia-interiéry. Montáž: - sadrokartón - plávajúce podlahy. Rekonštrukcia: - byty - rodinné domy - bytové jadrá - kúpeľne. Výstavba: - podkrovie.

Spoločnosť esox your partner s.r.o. sa zameriava na návrhy a realizáciu interiéru, komerčné priestory, kancelárie a hotely vrátane technického vybavenia.

Spoločnosť MAF-OVA s.r.o. sa zameriava na dizajn a výrobu atypických interiérov a výškovej práce.

Ponúka komfortné ubytovanie v ôsmich klimatizovaných izbách. Izby sú s dvojlôžkom, kuchynským kútom a vlastným sociálnym zariadení. V niektorých izbách je aj možnosť prístelky a domáce zvieratá sú tu povolené za poplatok.

Dagmar Kutá je architektka, ktorá má navrhne interiér podľa vašich predstáv. Pôsobí v Žiline.

VBS projekcia s.r.o., firma pôsobiaca v okrese Opava, poskytuje projekciu a diagnostiku budov.

Stavebná firma Ing. Jindřich Uherík sa zameriava na stavby a rekonštrukcie rodinných domov i bytov a bytových jadier. Vykonáva kompletné práce od projektu po stavbu RD na kľúč, ďalej terénne úpravy, zemné práce, spevnené plochy, zámkovej dlažby. V rámci stavby RD robia aj čiastkové práce, základovej dosky, hrubú stavbu, strechu a ...

Architekt Michael Kocych sa narodil v roku 1973 vo Frýdku-Místku, tu vyštudoval gymnázium Petra Bezruča (1988-1992) a Fakultu architektúry ČVUT v Prahe (1992-1999), prax v ateliéri Atelier A Praha (19 založil samostatný architektonický ateliér vo vlastnom štúdiu Kocych Architects, od od roku 2003 orientácia na tvorbu ekologickej, nízkoenergetickej ...

Naša firma sa od svojho vzniku zaoberá navrhovaním a realizáciou interiérov na kľúč. Postupne však do svojho portfólia zahrnula aj montáž hliníkových systémov ALUMISTR použiteľných na zasklievanie balkónov a lodžií, stavanie presklených interiérových deliacich priečok, zimných záhrad, altánkov a rôznych atypických konštrukcií. Zaoberáme sa ...