Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Návrh a realizácia interiéru pre jednotlivé kancelárie alebo ucelenej prevádzky administratívnych budov, bánk, poisťovní, hotelov, reprezentačných priestorov, predajní a pod. Dodávka kancelárskeho nábytku.

Projektová činnosť v stavebníctve. služby: - projekty rodinných domov - novostavby, rekonštrukcie - vybavenie stavebného povolenia - spolupráca pri výbere dodávateľa stavby a autorský dozor nad vykonávaním stavby.

Spoločnosť Petra Parler prispieva k obnove a rozvoju sídelných štruktúr. Usiluje sa o to, aby sa architektúra stala v českých krajinách verejným záujmom. organizuje: - architektonickej súťaže - odborné konferencie - semináre - odborné vzdelávacie projekty.

Architektonické štúdio: - štúdie - projekty - realizácia.

projekty - interiéry - priemyselné a občianske stavby - rodinné domy

činnosť: - bytové, občianske a priemyselné výstavby - architektúra, projektovanie a engineering

služby: - projekčné ateliér - spracovanie projektovej dokumentácie pre novostavby, dostavby a rekonštrukcie bytových a občianskych stavieb

služby: - architektonická a inžinierska činnosť - urbanistickej štúdie a územnoplánovacích podklady - architektonické štúdie a návrhy stavieb - dokumentácia pre územné rozhodnutie, stavebné povolenie, realizáciu stavby

služby: - inžinierske, projektové a konzultačné služby v oblasti pozemných stavieb, inžinierskych konštrukcií a dopravných stavieb. Zaoberáme sa tiež uskutočňovaním stavieb, obchodnou činnosťou a tlačovými službami.

Architektonická a projekčná kancelária.

služby: - architektonické štúdio - architektonická kancelária

služby: - architekt - projekčná kancelária

Architektonický atelier. Architektonický atelier en bloc je založený architektkou Máriou Špačková. Atelier ponúka: - architektonické a urbanistické štúdie - kompletnú projektovú dokumentáciu pre územné rozhodnutie - kompletnú projektovú dokumentáciu pre stavebné povolenie - kompletné realizačnej dokumentácii - kompletné návrhy ...